Eteisen muutos satasella


Moni saattaa ajatella, että meidän talo on valmis. Että sisustus on valmis, kaikki listat ovat paikoillaan, tarvittavat huonekalut on hankittu, ja enää ei tarvitsisi ylipäätään "rakentaa".  Vaikka asuntomessuilla esiteltiin "valmista" taloa, on todellisuus toista. Tarkimmat asuntomessuvierailijat ehkä näkivät puuttuvat alasokkelit kylpyhuoneessa? Tai huomasitteko ettei meillä ollut ainuttakaan verhoa? Ja vasta kolme taulua seinässä? Nämä vain muutamina esimerkkeinä.

Olemme täydentäneet sisustusta ja edelleen "rakentaneet" pikkuhiljaa 1,5v asumisen ajan (miten aika meneekin niin nopeaan?). Viime viikonloppuna käsittelyssä oli eteisaula.Halusin eteisaulasta kutsuvan ja kotoisan. Ajatuksena oli saada tähän taso, jonka päälle voisi koostaa erilaisia sommitelmia, luoda tunnelmaa kynttilöillä ja laittaa maljakkoon sesongin kukkia. Ensin ajattelin, että tässä voisi olla kiva pitkillä, kapeilla jaloilla seisova apupöytä, mutta koska eteisaulamme on suuri, ja näkymässä on massiiviset portaat, ymmärsin että siro pöytä ei sopisi sittenkään kuvioon. Tarvittiin jotain jykevämpää, mutta silti jotain yksinkertaisen kaunista.


Ikean Ivar -kaappi oli tähän tarkoitukseen ja tilaan täydellisen sopiva! Kaappi on juuri syvyydessään ja korkeudessaan passeli, ja sopii linjakkaan muotonsa vuoksi tilaan hyvin. Kaapin 30cm tasolle pystyy hyvin tehdä jos jonkinlaisia sommitelmia, ja suuretkin pöytävalaisimet sopivat kaapin päälle. Kaappi on käsittelemätöntä mäntyä, ja tarkoituksena on maalata se myöhemmin. Mutta näinkin se näyttää kivalta.

Pyöreä peili on löytö paikallisesta K-raudasta. Tuon alapuolella olevan koukun pystyy irrottamaan, mutta mielestäni se tuo kivaa extraa, vaikken siihen mitään ripustaisikaan. Risut maljakkoon kävin nappaamassa meidän takapihalta. Koko muutos tuli maksamaan yhteensä vain 100 euroa, sillä Ivar-kaappi maksoi 65e ja pyöreä peili 35e :)


Kaapin päällä myös uusin tori.fi -löytöni, Iittalan Lantern lyhty, vain parilla kympillä! So happy :)


Ja lopuksi vielä "ennen" ja "jälkeen" -kuvat. 
Mitäs pidätte? :)

//Makeover in the lobby, that cost only 100 euros.

2 kommenttia:

  1. Todella hyvä muutos, tuli ryhtiä ja selkeyttä. Meillä samainen kaappi mökillä wc:n seinässä...niin monikäyttöinen.

    VastaaPoista
  2. Hm, mä tykkään tuosta kevyemmästä versiosta. Style olis ollu ihan erilainen jos se pöytä olis ollut muunvärinen kuin valkoinen. Valkoisena se vähän hukkuu seinään ja avaruuteen. Mustana tai pinkkinä, sinisenä tai vihreänä tai keltaisena, mitä ikinä, se olisi räväkkyydellään ottanut enemmän tilaa itselleen. Kenties?

    VastaaPoista