Puu + pellava + tiili = love

Hej! Miten teidän viikonloppu on sujunut? :)
Meillä on ollut oikein sporttipyrähdys! Ihanaa päästä pitkän sairastelukierteen jälkeen kunnolla ulkoilemaan, hiihtämään, lenkkeilemään ja salille. Kroppa ja mieli kiittää! 

Taapero tuhisee tyytyväisenä päiväunilla. Ajattelin myös suunnata seuraavaksi sohvan nurkkaan Dan Brownin uusimman kirjan kanssa, mutta sitä ennen oli pakko tulla jakamaan nämä Alvhemin uuden myynnissä olevan kodin kuvat.

Miten ihmeessä Alvhem pystyy asunto asunnon perään stailaamaan myytävät asunnot niin kodikkaiksi ja kutsuviksi? Olisi kiva tietää, miten paljon asuntoja pintarempataan ennen kuvauksia? Montako tuntia käytetään stailaukseen ja valokuvaukseen? Miten suuri osa huonekaluista, tekstiileistä ja pienesineistä roudataan asuntoon ja entisen omistajan vanhoja kamoja pois?Tämäkin asunto! Ah niin täydellinen eri tekstuurien liitto. Puiset vanhat lattia, huikeine yksityiskohtineen, vanha rapistunut tiiliseinä, pellavaiset sohvat ja lakanat, viherkasveja, mustia yksityiskohtia ja kotoisuutta tuovia pienesineitä.

kaikki kuvat Alvhem

Jälleen kerran, Alvhemilta kiva stailaus ja ihanat kuvat! Tiesittekö muuten, että Alvhemilla on oma sisustuskauppa Göteborgissa? Jos olet siis tykästynyt heidän tyyliinsä sisustaa, kannattaa piipahtaa siellä jos kaupunkiin tulee asiaa :)

//Great styling again Alvhem!

1 kommentti: