Moderni välimeren tyyli

Kun säätiedotuksen mukaan lämpöasteet kohoavat nyt jopa kymmenen asteen paremmalle puolelle, en malta olla miettimättä tulevaa kesää ja hetkiä terassilla. Uskon vahvasti siihen, että koska meillä on ollut hurjan kylmä ja sateinen talvi, kesästä on tulossa säiden puolesta hyvä! Sillä vuoden keskilämpötila tai -sademäärät eivät juurikaan vaihtele. Joten, uskokaa tai älkää, hellettä ja monen monta lämmintä kesäiltaa on tiedossa :)Lisääntyvä valo ja lupaukset lämmöstä saavat tietenkin ajattelemaan terassin sisustamista. Tänä vuonna aion hieman päivittää terassin tyyliä. Se on tällä hetkellä jotenkin liian särmikäs, ja liian moderni. Se tarvitsee pehmeyttä, vaaleutta ja jonkun "eye cathingin".Pidän tällä hetkellä kovasti tällaisesta modernista välimeren tyylistä. Paljon luonnonmateriaaleja, vaaleaa pellavaa, puuta, rottinkia, isoja tyynyjä, terrakottaa, lyhtyjä sekä viherkasveja. Meidän terassin musta-puu-sävyihin sekä moderniin ulkosohvakalustoon toisi kodikasta pehmeyttä juurikin tällainen tyyli.


Haaveilen puunvärisistä rottinkivalaisimista (vaikka vain sisustuselementiksi), heinähatuista (seinälle?) sekä vaaleista luonnonmateriaaleista (pellavaisia tyynyjä). Haluaisin istuttaa jälleen heiniä (love those!) isoihin, jo kuluneisiin terrakottaruukkuihin sekä vanhoihin koreihin. 
  
kaikki kuvat "modern terrace interiors" -pinterest -kansiostani

Ja sitten, pöydälle kylmää juotavaa, iso kasa ystäviä paikalle, ja hyvää sormiruokaa tarjottimet täyteen. Keskustelua, elämän ihmettelyä, nauramista vedet silmissä, ja paljain varpain ruohikolla kävelyä. Niistä on hyvät kesäillat tehty.

//Temperature is rising! So naturally, my mind is set towards the warm summer nights in a patio. Just need to bring some new elements to upgrade it a little.