Modernit ruokailutilan valaisimet

*Yhteistyössä Pohjois-Suomen Sähkö

Kuten olen aikaisemmin kertonut, olemme olleet ilman ruokailutilan valaisimia jo 1,5 vuotta! Ne valaisimet, jotka meillä olivat Asuntomessujen aikaan, olivat valitettavasti valoteholtaan liian heikot meille. Se oli suuri harmitus, sillä ulkomuodoltaan ja designiltaan ne olivat täydelliset!

Olen etsinyt siitä saakka korvaavia valaisimia, ja käynyt läpi erilaisia malleja. Harkitsin kaikkea Artekin käsikranaateista Ikean riisipaperivalaisimiin, ja niiden väliltä, mutta oikeita ei tullut vastaan. Mielessä kaiherteli niiden ensimmäisten valaisinten design, johon niin suuresti tykästyin. Mattamustat, kapeat ja putkimaiset valaisimet vain sopivat niin kuin nenä päähän tuohon meidän ruokailutilaan. Siroudessaan ne toivat kivaa vastapainoa jykevälle Hakolan ruokapöydälle, ja eivät kapeudessaan peittäneet kaunista maisemaa, joka suuresta ikkunastamme näkyi.

Ehkä samanlaisia en löytäisi enää koskaan, ajattelin.


Sitten hoksasin ottaa yhteyttä paikalliseen, Seinäjoella sijaitsevaan Pohjois-Suomen Sähköön. Sain heiltä erinomaista ja laadukasta palvelua jo raksavaiheessa, ja pojan huoneen valaisin onkin heiltä, jonka olette voineet bongata Asuntomessuilla. Pohjois-Suomen Sähkölla on alueen laajin valaisinkokoelma, niin sisälle kuin uloskin sopivia valaisimia, sekä monenlaisia eri asennusvalaisimiakin. Mikäli sopivaa valaisinta ei löydy juuri hyllystä, heidän kauttaan voi tilata monelta eri firmalta juuri haluamasi valaisimen. 

Pari viikkoa sitten kävelin sisään heidän valaisinmyymälään, ja ajattelin että tässä on viimeinen tilaisuuteni.


Kerroin heille millaista valaisinta olen etsimässä. Sitä kapeaa, mattamustaa putkea siis haaveilin. Myymälästä ei sellaista löytynyt, joten istahdimme koneen ääreen selaamaan potentiaalisia vaihtoehtoja maahantuojien valikoimista. Ja voi poijat, millaisia kauniita valaisimia näinkään toinen toisensa perään! Maahantuojien valikoimien kautta tuntui että koko valaisinmaailma oli edessäni ja saatavilla! Hurjat valikoimat! Ihastelin mm. Alppiluxin, Noortraden, Innoluxin, Konstmiden, ja Beliden valaisimia. 

Ja sitten, Finvalon katalogista löytyivät juuri ne sopivat valaisimet! Finvalo Look -valaisimien  muotokieli oli juuri sitä samaa, mitä alkuperäisissä valaisimissakin oli. Ne olivat vain hieman leveämmät ja lyhyemmät, mutta niin lähellä samaa muotoa, ettei lähemmäs enää pääsisi. Jes, jes jes!!
Ja kirsikkana kakun päällä, erittäin hyvä hinta-laatusuhde! Nämä tulivat maksamaan vain murto-osan siitä, jos olisin päätynyt tilaamaan 4 kpl Artekin käsikranaatteja. Ja sopivat meille niin paljon paremmin! Aina kannattaa tehdä valinta sisustuksessa omaan intuitioon luottaen, siihen mikä sopii parhaiten juuri sinun kotiisi, sinun tyylisi. Olen tähän valintaan niin supertyytyväinen. 

Suuret kiitokset Pohjois-Suomen Sähkölle, että löysin ne kauan haaveilemani valaisimet! Look -valaisimet ovat täysin himmennettävät led-valot, jotka siivilöivät valon kauniisti mustaan ruokailupöytäämme. 


Erittäin kattavan valaisintarjonnan lisäksi Pohjois-Suomen Sähkön muita palveluita ovat sähköasennus ja -urakointi, laitos- ja kodinkonehuollot. Kaikki tarvittavat siis yhden katon alla! 

Pohjois-Suomen Sähkö sijaitsee Seinäjoella osoitteessa Kauppaneliö 12. Valaisinliike on avoinna ma-pe klo 9:00-17:00 sekä la klo 9:00-13:00. Täältä löydät lisätietoja sekä täältä kontaktihenkilöt mikäli haluat myös kysellä valaisimista heiltä lisää. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voit löytää hyvinkin nopeasti etsimäsi valaisimen!


//We've been living without a dining area lights for 1,5 years now. Just haven't found the perfect ones. I was hoping to find similar ones in design, than we had during the Housing Fair. Those just weren't luminous enough. But, then I went to Pohjois-Suomen Sähkö to seek help. They helped me to find the perfect match! I'm so happy with our new lights! <3