Isabella Löwengrip - uusi talo


Olen jo pitkään seurannut yhtä Ruotsin menestyneintä alle 30-vuotiasta yrittäjää, Isabella Löwengripiä. Joskus muinoin, vuosia sitten, kuulin hänestä ja siitä miten hän on nopeasti noussut Ruotsin suosituimpien bloggaajien joukkoon. Uransa alkuaikoina hän tuli tunnetuksi siitä, että postasi peräti 5 kertaa päivässä elämästään, kauneudesta, muodista sekä ihmissuhteista. Hän on kertonut itse, että bloginsa perustamisen aikoihin hän on ollut kiusattu eikä hänellä ollut juurikaan ystäviä.

Isabella on jakanut elämänsä vaiheita lukijoiden kanssa jo 12 vuoden ajan. Hän on tänä aikana perustanut useita yrityksiä, omistaa useista yrityksistä osuuksia, sekä panostaa sijoituksiin. Hänen suurin yrityksensä, Löwengrip, kasvattaa vuosi vuodelta liikevaihtoa sekä näitä kauneustuotteita myydään yhä useammassa maassa, myös Suomessa. Vaikka hänellä on hektinen elämä, hän on pystynyt yhdistämään lapsiarjen sekä uran. Hän panostaa myös itseensä sekä ystäviinsä paljon. Hän on energinen, intohimoinen, alati itseään kehittävä tehopakkaus, josta varmasti kuullaan myös tulevaisuudessa.

Isabella on asunut viehättävässä asunnossa Lidingössä, Tukholman edustalla, mutta on nyt muuttamassa. Ja mihin taloon! Tämä n. 3 miljoonan euron arvoinen, upea arkkitehtuurinäyte on 350 neliöinen, 2100 neliön tontilla luonnon välittömässä läheisyydessä. Talossa on yhdeksän makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta, suuria terasseja sekä mm. viinihuone. Talo sijaitsee Lindingössä, kuten hänen aikaisempi talonsakin.












kaikki kuvat www.isabellalöwengrip.se 

Eikös olekin upea talo! Vaikka talo on suuri ja näyttävä, silti näen sen toimivan arjessa. Tilat ovat selkeitä ja käytännöllisiä. Suuret ikkunat tuovat luontoa osaksi taloa, ja huoneiden asettelu näyttää järkevältä.

Ei voi olla muuta kuin ylpeä ja onnellinen tämän alle 30v. naisen menestyksestä, ja siitä miten hän pystyy omistamaan jo tässä vaiheessa elämäänsä tällaisen talon. Isabella muuttaa taloon kahden pienen lapsensa kanssa, sillä hän erosi miehestään viime vuonna. Jos haluat tietää ja seurata Isabellan elämää jatkossa, täältä voit käydä lukemassa hänen blogiaan. Postaukset käsittelevät hänen yrityksiään, mutta edelleen paljon myös hänen elämäänsä, ajatuksiaan, tunteitaan ja toiveitaan. Läpinäkyvyys on varmasti ollut yksi hänen valteistaan ja suosiostaan, sillä hän kertoo peittelemättä ja kiillottamatta miten asiat kullakin hetkellä ovat.

Täältä löydät kuvia sekä tietoja Isabellan myynnissä olevasta talosta. Se on ollut välitysfirma Hemnetin historian eniten katseluita kerryttänyt myynti-ilmoitus! Yli 200 000 katselun raja ylittyi muutamassa päivässä.

//I'm so delighted and happy on Isabella Löwengrip's success. I've followed her story for several years, and watched how she has grown from a young blogger to a successful business woman. Now Isabella will move into a new house with her two children. And what a house it is! Just pure perfection. The pictures speak for themselves.