Olohuone=peliareena


Keittiön ikkunaseinällä sijainnut peikonlehti sai uuden lokaation olohuoneen nurkasta. Peikonlehti on kasvanut reippaasti pienestä alusta tilaa vieväksi jättiläiseksi, joten se oli aika siirtää keittiöstä pois. Olen myös jo pidempään pohtinut että tuo olohuoneen nurkka tarvitsisi kookkaan viherkasvin, joten peikonlehdellä oli sopiva mallailla miten siihen sellainen istuisi. Ja hyvinhän se näyttää toimivan! Nostin sen vielä uuden sohvapöydän päälle korkeutta tuomaan, ja kieltämättä näyttävä kokonaisuus siitä tuli. 

Ainut probleema nyt on vain se, että kun tuo olohuoneen suuri nurkkaus sattuu olemaan meidän 2-vuotiaan peliareena. Mitä milloinkin, pallopeliä, pelataan aamusta iltaan siinä iskän ja äidin kanssa, tai yksin. Sähly, jalkapallo ja pesäpallo ovat olleet taaperomme suosikkileikkejä jo ihan pienestä saakka. Hän voisi pelata pallolla ikuisuuden...Emme ole halunneet rajoittaa (vielä) sisällä pelaamista, kunhan pallot ovat olleet sopivan pehmoisia. Jälkiä toki on lattiaan jo tullut, mutta meidän sisustusfilosofia kyllä kestää elämisen jäljet talossa, sillä sitähän varten tämä koti on rakennettu! 

Saa nyt nähdä miten peikonlehden käy. Koska on kumossa tai lehdet saaneet riittävän monta osumaa palloista :D

Peliareena tarvittaisiin myös toisenlaiseen käyttöön. Kuten olen aikaisemmin kertonut, tarvitsemme myös lisää istumatilaa olohuoneeseen. Olen miettinyt Parolan Rottingin Vintage -tuoleja jo kauan. Ne olisi kevyt tuolta "areenalta" siirtää pelien ajaksi sivummalle, ja ne toisivat kaipaamaani kodikkuutta ja luonnontekstuuria sisustukseen, sekä niiden ilmava rakenne ei peittäisi suurten ikkunoiden tuomaa luonnonmaisemaa. 

Katsotaan siis miten peliareenan käy tulevaisuudessa!

//My 2-year old son loves to play football, floor ball and baseball in our living room. But we do need that space for seating area also. I'm hoping my plant will survive from all the games, in that corner, where it fits perfectly!