Syksyn 2018 sisustustrendit -10 edullista vinkkiä


Syksyn 2018 sisustustrendit näyttäytyvät mukavan sekalaisena kattauksena värejä, materiaaleja, tyylejä sekä sisustustavaroita. Tässä alla lueteltuna 10 vinkkiä sisustuksen päivittämiseen trendien mukaiseksi edullisesti:


1. Luonnonmateriaalit
Luonnonmateriaalien käyttö ja runsaus pisti silmään Porin Asuntomessuilla. Trendi joka syksyisin aina nostaa päätään, mutta vuonna 2018 erityisen paljon. Tuo omaan kotiisi pala luontoa esim. nostamalla takkapuut luonnonmateriaaleista tehtyyn koriin, ja aseta se paraatipaikalle olohuoneeseen. Esim. Jyskistä löytyy tähän sopiva kori, vain 14,99e tai tämä Annon juuttikori, jota löytyy mm. Iskusta 39,99e.


2. Pienesineet ja keramiikka
Pienesineiden runsas käyttö tuo kodikkuutta ja persoonallisuutta koteihin. Nosta seinää vasten vaikka Ikean bambulautanen 5,99e ja tilaa H&M Homesta kaktus 5,99e tasoa koristamaan. 


3. Sängynpääty
Sängynpäätyjä on noussut makuuhuoneisiin kuin sieniä sateella, ja kieltämättä itsekin haluaisin meille monen vuoden jälkeen sellaisen! Edullinen idea, jonka itse ajattelin toteuttaa on erittäin helppo. Toteuttamiseen tarvitset vain vaneria (pyydä sahauttamaan oikeaan kokoonsa ostohetkellä), vaahtomuovia, niittipyssyn sekä kangasta. Pingota vaahtomuovi ja kangas vaneriin ja kiinnitä niittipyssyllä. Valmista! Edullisimmillaan voit selviytyä urakasta muutamalla kympillä.



4. Avohyllyt
Avohyllyillä saa nopeasti ilmettä niin olohuoneeseen kuin keittiöön. String- ja artek -hyllyjä edullisempi vaihtoehto on Ikean Svalnäs -sarja, joka on saavuttanut suurta suosiota ainakin ulkomaisten sisustusbloggaajien keskuudessa.


5. Musta väri
Porin asuntomessuilla näkyi paljon mustaa väriä. Mustia keittiöitä, kylpyhuoneita sekä seiniä eri huoneissa. Mikäli vierastat tätä väriä suuressa määrin, voit tuoda kotiisi mustaa väriä pientavaroissa, esim. kylpyhuoneeseen tämä mustakehyksinen peili Hemtexistä 6,96e.


6. Vanhan ja uuden yhdistäminen
Suuntaa viimeistään joulumarkkinoiden aikaan etsimään himmeliä! Ripusta kattoon tai vaikka yöpöydällesi. Kaunista ja kodikasta, ja täysin trendien mukaista saattaa yhteen vanhaa käsityöperinnettä sekä uutta modernia sisustusta. Pienemmän himmelin saat muutamalla kympillä, ja vielä edullisemmin jos teet itse. 



7. Punasaviruukut
Punaisen kaikki syvät sävyt ovat nyt erittäin muodikkaita, niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. Itse olen aina hehkuttanut punasaviruukkujen nimeen, ja aion käydä varastosta tonkimassa näitä muutaman esille jälleen meidän olohuoneeseen. Ruukkuja löytää muutamasta eurosta ylöspäin lähes jokaisesta isommasta marketista. Punasavi sopii jokaiseen huoneeseen, kuten kuvassa näkyvä ruukku todistaa kodinhoitohuoneessa.


8. Värit
Täysin valkoinen koti on out, ja värit in. Maalaa kotiisi lämmintä sävyä valkoisten seinien vastapainoksi tuova seinä, omaa silmääsi viehättävällä sävyllä. Pienempään seinäalueeseen riittää jo muutama litra maalia, jonka saat edullisimmillaan muutamalla kympillä. Mikäli seinäpinta on tasainen, voit maalata vaikka samana päivänä kun ideasta innostuit!


9. Rahit
Rahit ovat tehneet paluunsa. Näitä kodin monikäyttöisiä ja mukavia raheja löydät esim. käytettynä tori.fi:stä edullisesti. Osta pyöreä rahi, ja päällystä se vielä sametilla, niin saat kotiisi erittäin trenditietoisen valinnan!


10. Taide
Asuntomessuilla näkyi paljon taidetta, mikä oli positiivinen yllätys. Taiteeseen et tarvitse pinoa satalappusia, vaan voit hankkia kotiin esim. taidejulisteita Ateneumin verkkokaupasta, tai voit käydä tutustumassa lähimpänä sinua olevaan taidevuokraamoon.

Mitkä syksyn sisustustrendit tulevat näkymään sinun kodissasi? 

//10 easy and affordable Autumn interior trends 2018, that you can apply to you home to update according to the current trends. All pictures from the Pori Housing Fair 2018.