10 suosituinta kuvaa


Lukijani tietävät pitkäaikaisen rakkaussuhteeni pinterestiä kohtaan. Tällä hetkellä pinterest -tililtäni löytyy 56 erillistä kansiota, osa julkisia, monet salaisia. Kaikkea lasten kasvatusvinkeistä Marrakech -laattoihin.

Suurin kansio on "Interior Inspiration", johon tallennan sen enempää miettimättä vastaan tulevia inspiroivia sisustuksia, joihin haluan palata vielä uudelleen. Kuvia, joiden tunnelma, joku yksityiskohta, tai ratkaisu saavat kiinnostukseni heräämään. Tuon kansion reilusta 500 kuvasta muutama kuva on sellainen, joiden kohdalla nykyään pysähdyn yhä uudelleen ja uudelleen, kun kyseistä kansiota selailen.

Tässä itselleni ne 10 suosituinta kuvaa, jotka kiinnittävät huomioni:












Kuvissa toistuu selkeästi samat asiat; vaaleus, valoisuus, kodikkuus, tekstuurien runsaus, puun käyttö ja viherkasvit. Asioita, joita kaipaan myös meidän kotiimme tällä hetkellä, erityisesti näistä teemoista, kodikkuus. Kaipaan lisää tekstiileitä, mattoja, kuvia perheestämme ja matkoista seinille, vielä enemmän viherkasveja ja puuta. Vaaleutta ja harmoniaa. Kutsuvaa tunnelmaa.

Niistä on sisustusvuoteni 2019 tehty.

//Most inspirational pictures, at the moment, to me, from my Pinterest collage "Interior Inspiration".