Vuoden 2018 luetuimmat postaukset


Ihanaa uutta vuotta kaikille!

Lomat on lusittu, ja arki on palannut meidänkin perheeseen kun mies meni töihin ja taapero puolipäivähoitoon. Vauvelin kanssa vielä opetellaan rytmiä ja uusia rutiineja, mutta todella ihanasti on kaikki mennyt tähän saakka. Mielessä on paljon postausideoita, mutta otetaan ensin vielä katsaus vuoden 2018 suosituimpiin blogikirjoituksiini.


Postauksessa kerroin, valaisimet jotka meillä olivat asuntomessujen aikaan, olivat valoteholtaan meille liian heikot. Pidin kuitenkin valaisinten ulkomuodosta, joten päätin etsiä vastaavat tilalle. Ei ollut kovin helppo juttu, ja tästä syystä olimmekin todella pitkään ilman valaisimia. Viimein pitkä odotus palkittiin, kun sopivat löytyivät Pohjois-Suomen Sähkön kautta.


On ilmeisen mielenkiintoinen aihe, sillä tämä lyhyt ja ytimekäs postaus on kerännyt todella paljon katselukertoja. Kannattaa muuten kokeilla pelotta, sillä on erittäin tehokas ja toimivat mattojen raikastaja! Suomen olosuhteet ovat tähän täydelliset, joten hyödyntäkää mahdollisuus :)


Tässä postauksessa kerron mitkä ovat keittiömme kymmenen parhainta ominaisuutta. Edelleen seison näiden valittujen kohtien puolella.


Taaperomme kasvaessa hän liittyi myös seuraamme ruokapöytään itse aterioimaan. Koska ruokapöytämme on kallisarvoinen (niin tunteessa kuin rahassa) Hakolan Woody, ostin elämäni ensimmäistä kertaa vahakankaan pöytää suojaamaan. Enkä ole katunut! Samainen vahakangas löytyy vieläkin meidän pöydästä arjesta. Olen kyllä jo pohtinut pidempään uuden hankkimista. Ehkä se menee myös tämän vuoden hankintalistalle.

 

Kaikenlaiset muutokset, ja ennen- ja jälkeen-kuvat ovat omastakin mielestäni kiehtovia ja niitä usein klikkailen auki nähdäkseni lisää. Ehkäpä siitä syystä myös tämä meidän eteisen muutos löytyy luetuimpien postausten joukosta. Tällaisia muutoksia voisin kuvata enemmänkin?

Kiitos blogini lukemisesta ja seuraamisesta! Toivottavasti vuoden 2018 postauksista on ollut sinulle iloa :)

//TOP5 blog posts in year 2018.