inspiration: modern pool house

kuvat lainattu: Homedit

Taloa suunniteltaessa olen kerännyt insipraatiokuvia mm. lehdistä ja pinterestistä, sekä sisustukseen liittyvistä blogeista ja sivustoista. Mieheni haave ulkosaunasta ja sen yhteyteen liitettävästä terassista, sai huomioni kääntymään kohti "pool house" -rakennuksia. Pool house on erityisesti USA:ssa suosittu, päätalosta erikseen oleva rakennus pihapiirissä, yleensä nimensä mukaisesti uima-altaan edessä oleva pukeutumishuone/vierashuone/kesäkeittiö/kesäolohuone. 

Näissä kuvissa yksi pool house -suosikeistani, Homedit -sivustolta aikoinaan bongattu. Tässä on aivan ihastuttava moderni tyyli, ja onnistunut toimintojen sijoittelu. Rakennus rajaa aluetta koko uima-altaan pituudeltaan, sulkematta ympäröivää kaunista luontoa pois. Terassilla sijoitettuna ruokailualue sekä rentoon istuskeluun tarkoitettu alue, aivan mielettömän ihanan ulkotakan edessä! Rakennuksesta löytyy keittiö, sekä huone, esimerkiksi vieraiden majoittamiseen. Laatoitetulla terassille, joka jatkuu katetusta tilasta kohti uima-allasta, on täydelliset olosuhteet lekoiluun auringossa.

Meidän ulkorakennus/pool house on myös kapea ja pitkä kuten kuvassa näkyvä, sekä noudattelee samankaltaista toimintojen sijoittelua. Myös ulkotakka terassille on haaveissa, ja näissä kuvissa näkyvä rouhea, betoninen, yksinkertainen takka toimii täydellisenä inspiraation lähteenä.

Täältä löydät lisää kuvia tästä ihanuudesta!
 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti