Pruukinranta, Seinäjoki. Housing Fair 2016.


Ensi kesän Asuntomessut pidetään Seinäjoella 8.7.-7.8.2016. Alueelle rakentuu 34 pientaloa, joista Markki on yksi. Lisäksi messuille valmistuu puukerrostalo sekä kivirakenteinen luhtitalo. Alueelle Kyrkösjärven rantaan nousee myös näkötorni, joka on voittanut kansainvälisen arkkitehtikilpailun palkinnon SD Review 2015 kisassa. Tornin suunnittelusta on vastannut sama arkkitehti joka on suunnittellut meidän talomme; Anssi Lassila, apunaan Kazunori Yamaguchi OOPEAA:sta. Onnittelut Anssille sekä Kazunorille! Tornissa erityisen hienoa on se, että se toimii kahden peilin avulla periskooppina, jolloin liikuntarajoitteisetkin pääsevät ihailemaan järvinäkymiä.

Osa rakentajista pääsi vauhtiin jo syksyllä 2014, mutta todellinen vauhti alkoi tämä vuoden keväällä ja kesällä. Monet taloista nousivat harjakorkeuteen jo kesäkuussa ja tämän hetken tilanne on, että sisäseiniä ja jopa laatoituksia tehdään osassa kohteita. Erittäin hyvällä mallilla siis ja aikataulussa.

Kartta messualueesta löytyy täältä. Alla olevasta videosta voitte käydä katsomassa miltä Seinäjoen Asuntomessualue näyttää yläilmoista kuvattuna! Käykää katsomassa tunnistatteko videolta Markin :)


p.s. Tiesittekö muuten jo, että Duudsonien HP Parviainen rakentaa alueelle myös taloa? :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti