musta laatta


kaikki kuvat: PinterestKuten moni blogin lukija jo tietääkin, saunarakennuksesta on tulossa värimaailmaltaan tumma. Tilasta halutaan hämyisä, jopa luolamainen. Tumma saunarakennus toimii kontrastina talon vaaleille kylpytiloille.

Saunarakennuksen värimaailma tulee olemaan niukka. Saunarakennuksen katto jää luonnollisen puun sävyiseksi, kuten myös lauteetkin. Hirsiseinät maalataan mustaksi. Lattiaan on pohdinnassa betonimainen laatta, ja seiniin on tiedossa mustaa laattaa.

Pidän yli kaiken mustasta väristä, ja mielestäni se toimii hyvin myös kylpyhuoneessa. Musta on aina tyylikäs, ja yhdistäen se puun sekä betonin sävyihin, toimii se varmasti vielä vuosienkin päästä,  vaikka trendit muuttuvat. Onneksi laattavalikoimat myös vastaavat mustan laatan kaipuuseen. Nykyään on saatavilla niin monenlaista laattaa, myös tummaa ja mustaa laattaa. On eri kokoja, eri sävyjä, kiiltävää, mattaa, kivipintaista ja tasaista. Näistä sitten vaan kohti valintaa, joka on t-o-d-e-l-l-a hankalaa. Markin alakerran lattialla on lojunut näytepaloja jo usemman viikon ajan, mutta silti on hankalaa kuvitella ne suurena pintana, ja eri valoissa. Onneksi on sisustussuunnittelija apuna!

//Having difficulties choosing the perfect tiles for the bathroom in the sauna building. But black it should be, so here some inspiration pictures!