valaisimet: ruokailutila

kuvat: Pinterest

Meidän tulisi jo nyt päättää ruokailuerkkerin kattovalaisin. Syy on puhtaasti sähköinen ja visuaalinen. Aikaisessa vaiheessa valittu valaisin keskittyy pohdintaan: miten monta valaisinpistokepaikkaa ruokailuerkkerin kattoon tulee? Mitä tarkemmin ja paremmin tämä tiedetään jo nyt, sen kauniimpi katto on, kun siellä on vain tarvittavat rasiakannet. 

Tulisiko meille yksi suuri, "WAU-efekti"valaisin vai monta pientä samanlaista/erilaista? Asetellaanko valaisimet samaan tasoon, vai lomittain, ryhmäksi eri korkeuksiin? Valitaanko mahdollisimman yksinkertainen valaisin, vai halutaanko valaisimella leikitellä? Valitaanko klassinen malli, vai joku uutuus? Mikä sopisi sisustukseemme ja meidän tyyliin? Moderni, industrial, tyylikäs vai pirtsakka? :)

//Thinking about a lamp to the dining area. Should we pick just one large, or several small ones in a group?

3 kommenttia:

 1. Jos et ole varma pidätkö vain yhdestä vai useasta lampusta ruokapöydän päällä, voi kolme valaisin pistokepaikkaa voisi olla vaihtoehto. Ne saisi laitettua niin, että myös vain yhden lampun käyttäminen on järkevän näköistä. Sisustusideat voi muuttua vuosien saatossa ;)

  Ja jos haluaa pöydän suhteen keskitetyn valaisimen, kannattaa siinä olla tarkkana ja pyytää asentajat asentamaan juuri oikeaan kohtaan :)

  VastaaPoista
 2. Useampi pistokepaikka voi olla kyllä tarpeen, sillä tilaan on suunniteltu isoa ruokailupöytää. Näin saisi myös valinnan vapautta tulevaisuudessa valaisinten vaihtoon :)

  VastaaPoista
 3. Meillä ratkaistiin tämä niin että kattoon laitettiin kisko, johon on ollut helppo muunnella valaisimien määrää ja paikkaa. Sisustusvimman iskiessä nyt joulun alla valaisimien tilalle laitettiin sommitelma paperisia tähtiä valon tuojaksi.

  VastaaPoista