seuraavaa joulua odotellessa


Joulu meni hyvin syödessä ja levätessä. Joululaulujen soidessa taustalla paketoiden. Sukulaisten ja kavereiden kanssa rennosti jutustellen. Suklaata ja juustoja mussuttaen. Lunta odotellen. Joulukuusta fiilistellen.

Olemme erittäin jouluihmisiä, ja pidämme kaikesta tähän suureen juhlaan liittyvästä. Kerran vietimme joulun kaksistaan toisella puolella maailmaa, ja miltei tippa tuli linssiin kun tuntui niin pahalta olla poissa Suomesta ja sukulaisten luota joulun ajan.

Silti tuotti ylimääräistä ponnistelua saada ripustettua edes muutama jouluvalo sisälle ja ulos, sekä tähti ikkunaan tässä nykyisessä asunnossamme. Odotus seuraavasta joulusta ja sen suunnittelusta on jo niin kova, että se vei energian tämän joulun koristelusta. Markin uusissa nurkissa, miettien miten joulua sinne koristaa. Missä on joulukuusen paikka? Mitä koristeita missäkin tasolla, ja minkälaisia jouluvaloja ikkunoissa. Sitä tunnelmaa, naurua ja riemua, kun suku kokoontuu yhteen meille! Voi ihanuutta!

Raksalta ansaittu kunnon joululoma on nyt vietetty, ja uudella energialla (muutaman raketin jälkeen), kohti vuotta 2016 jolloin talomme valmistuu! Jihaa!!

//The Christmas decorations were quite too modest, considering that we both adore this celebration! My mind was already at the next Christmas, when we'll be decorating our dream house!