inspiraatio: musta "poolhouse"


poolhouse


Joululomalla raksalla ei tapahtunut juuri mitään. Enemmän aikamme meni rentoutuessa (ja syödessä!), mutta myös taloon liittyviä päätöksiä pohdittaessa ja tehdessä. Suunniteltiin, vertailtiin, päivitettiin, tilattiin ja inspiroiduttiin.

Itse pystyn huoletta käyttämään koko illan selatessa pinterestiä, blogeja, sisustukseen ja arkkitehtuuriin liittyviä sivuja sekä sisustuslehtiä. Janoan inspiroivia sisustuskuvia, modernia arkkitehtuuria, mutta myös tavallista arkea näyttäviä kuvia lämminhenkisistä kodeista.

Vaikka meille ei ole tulossa uima-allasta, löydän itseni usein selaamasta "poolhouse"-kuvia. Kyseessä on allastaloksi nimetty ulkorakennus / vierastalo / kesäkeittiö. Juuri nämä "poolhouset" ovat toimineet inspiraationa myös meidän toteutuvalle unelmalle ulkosaunasta.

Nämä kuvat ovat belgialaisen Marc Merckx sisustus- ja arkkitehtitoimiston kädenjälkeä. Niin ihanan simppeliä, tummaa, vaaleaa, puuta, modernissa miljöössä! Love it. Kannattaa käydä tsekkaamassa sivuilta myös "Luxemburg Spa", joka on kyseisen toimiston toinen suosikkini.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti