saunan suunnitelmat

sauna vaihtoehto 1 / OMAdesign
sauna vaihtoehto 1 / OMAdesign
sauna vaihtoehto 2 / OMAdesign
sauna vaihtoehto 2 / OMAdesign
sauna tällä hetkellä

Suomalaisten pyhä paikka, jossa ei riehuta, ei huudeta, vaan käyttäydytään rauhallisesti, keskustellen hyvässä ja positiivisessa hengessä. Käydään läpi ilot ja surut, murheet ja toiveet. Jutellaan päivän tai viikon anti, ja hiljennytään höyryn ja kuumuuden rentouttavaan vaikutukseen.

Meillä saunotaan paaaljon. Siis miltei joka ilta. Pitkäaikainen haaveemme ulkosaunasta on nyt toteutumassa ja saunan suunnitelmat on lyöty miltei lukkoon. Saunasta haluamme perinteisen, yksinkertaisen ja jopa hieman rouhean. Ei ylimääräisiä hienouksia, pyöristämisiä tai muotoiluja. Lauteelle vain tarpeeksi syvyyttä ja pituutta, niin olemme tyytyväisiä.

Sisustussuunnittelijamme Anna OMAdesign:sta loihti meille jälleen kerran täysin makuamme vastaavat suunnitelmat lauteista. Aika kivan näköistä, eikö totta? Lauteilta tulee ikkunan kohdassa liian korkea tiputus, joten meillä on pohdittavana kaksi eri vaihtoehtoa kaiteelle, jotka kuvissa. Osien irrotettavuutta ja siivousta tulee myös pohtia tarkoin, ja suunnitelmat tarkentuvat vielä valitun tekijän kanssa.

//Sauna is a holy place for Finns. We share the joys and sorrows in the sauna, and relax after a long day or a week. Our interior designer made these plans, and those sure do look good!

4 kommenttia:

  1. Kiitos! Mekin tykätään :) Toivottavasti saadaan lopputuloksesta hyvin suunnitelmaa vastaava.

    VastaaPoista
  2. Hei, ovatko lauteet haapaa vai mitä ? ja mistä ko.ovi ?

    VastaaPoista
  3. Hei! Saunan toimittajaa emme ole vielä vahvistaneet, joten materiaalit tarkentuvat myöhemmin. Kerron valinnoissa blogissani sitten myöhemmin :)

    VastaaPoista