saunan pukuhuone


Hieman raksareality-kuvia saunan pukuhuoneesta. Pukuhuoneen kautta kuljetaan märkätiloihin. Huone on noin 10 m2, juuri passeli istumatilalle, pienelle pöydälle ja kaapistolle. Kaapisto tulee olemaan 2. ja 3. kuvassa näkyvällä pienellä seinänpätkällä, käsittäen hyllykön johon piiloutuu tekniikkaa, sekä allastason toisella puolella. Hirret maalataan mustiksi, paitsi lasiseinän takaa pilkottavan saunan seinät jätetään puun väriseksi. Iso ikkuna sisäpihalle tuo kivasti valoa ja toimii luonnon omana näyttämönä. Liukuovien kautta pääsee terassille vilvoittelemaan tai hipsimään takaisin taloon. Tästä postauksesta löydät saunarakennuksen pohjapiirustuksen.

Mistä ihmeestä noita "jemma"laatikoita tuleekin ympäri raksaa? Kävin pari laatikkoa läpi viikonloppuna, ja niistä tekee vaikka mitä löytöjä! Löysin mm. 10 parit työhanskoja, kadoksissa olleen rullamitan, tarpeeseen tulleita puukyniä ja vanhoja eväitä.

//Reality pics from the sauna building.

4 kommenttia:

 1. Mahtavan kokoinen pukkari! Meillä on raksan aikaisia jemmalaatikoita vieläkin varastossa, joka on siis kesken. En ehkä kohta edes uskalla mennä niitä inventoimaan :-D Toki niitä on kaiveltu tässä moneen kertaan kun on jotakin työkalua etsitty tms, mutta jotenkin ne olisi niin helppo vain "unohtaa" sinne, niille sekalaisille tavaroille on tosi vaikea keksiä paikkaakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tarkoituksena olisi saada tänne mahtumaan levitettävä sohva, jolloin huone toimisi myös vierashuoneena. Jemmalaatikoita vaan kummasti ilmaantuu, ja tuntuu ettei niistä pääse ikinä eroon. Toivottavasti jonkinlainen järjestys koittaa muuttaessa :)

   Poista
 2. Niin tuttua nuo jemmalaatikot sekä raksareality. Vaikeaa ottaa edustavia kuvia talosta, kun joka nurkka pursuaa kipsilevyjä, kaiken maailman vempainta ja laatikkoa :) Selailin taaksepäin blogiasi, ihana talo tulossa teille ja upeita suunnitelmia mm. keittiön ja saunan suhteen. Jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja kiva kuulla, että en ole yksin näiden laatikoiden ja kaiken "sälän" kanssa! Raksalla ei vain voi olla täysin järjestelmällinen päivästä toiseen... :D

   Poista