sisäänkäyntikatos


modern exterior, larch
talo markki sisäänkäyntikatos

Tällä viikolla työmiehet ovat uhmanneet arktisia oloja tehden pihallakin hommia. Sisäänkäyntikatoksemme on nyt vuorattu lehtikuusella. Vuoraus tehtiin tarkoituksella käyttämällä eri levyisiä lautoja. Lehtikuusi on jo nyt hienon värinen, mutta odotamme innolla myös sen harmaantumista.

Tuo aika lailla "särmää" meidän muuten mustaan kokonaisuuteen! Pystylaudoitus huomattavasti kapeammalla profiililla kuin hirsi tuo kivan kontrastin, ja toimii katseenvangitsijana. Sama operaatio tehdään myös ruokailuerkkeriin.

//Even though it is freezing cold outside, some work has been done there also. The entrance for the house is now covered with larch. The color is already beautiful, but can't wait it to turn gray.

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis sisäänkäynti! Ja muutenkin tykkään talon värityksestä :-) Pitääpä lueskella taaksepäin tarinoita, kun vasta löysin tänne tuolta messubloggariryhmän kautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tervetuloa blogin lukijaksi :)

   Poista
 2. Kerta kerralta alueella käydessä näyttäytyy Markki entistä komeampana talona. Tuo rakentunut lehtikuusinen katos sisäänkäynnillä vetää kyllä katseet. Kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon :) Kiva, että olet päässyt vierailemaan alueella jo useamman kerran.

   Poista