illuxtron fluxe


Talomme valaistus on pääosin hoidettu led-kohdevalaisimilla. Emme halunneet valaistukseen yhtä isoa kirkasta lamppua per tila, vaan halusimme mahdollisimman paljon hajautettua epäsuoraa valoa. Valaisimia sarjoittamalla ja himmentimiä käyttäen tiloihin saadaan erilaisia tunnelmia ja tarkoituksia.

Päädyimme Illuxtron Fluxe -valaisimeen, koska kyseessä on hintalaatu-suhteeltaan erittäin hyvä valaisin, valonlähde sijaitsee syvällä valaisimessa maitolasin takana, sitä saa säädettävänä ja on erittäin tyylikäs ulkonäöltään. Valaisimia ollaan jo asennettu muutamia. Taloon tulee muuten valkoiset valaisimet, mutta eteisen sekä olohuoneen ison ikkunan eteen laitettiin kolme mustaa sarjassa, ikäänkuin nyanssina muusta poiketen. Kivan näköisiä ovat!

Valaisimien suhteen tapahtui isompi moka, jonka ajattelimme koituvan kohtaloksemme. Nimittäin, valaisinta tulee meille sekä kiinteänä että säädettävänä. Säädettävän valaisimen kuppikoko on suurempi kuin kiinteän. Kuitenkin poraukset oli kaikki tehty kattoon pienemmällä kupilla! Ouh dear...Kun jo ajattelimme että nyt tuli vastaan mahdoton työ, niin viisas veljeni tuli hätiin, ja teki meille tähän tarkoitukseen sopivan uuden innovaation. Hänen avullaan saimme säädettävien valaisimien reiät suurennettua ilman kuviosahaa, ilman paneelien katkoilua, ilman kiroilua, ja ilman sen suurempaa vaivaa. Kiitos Anssi!!

//Installing led lights. 

2 kommenttia:

  1. Alasvaloja ovat joten valokeila voi olla kapeahko. 400 lumenta ei ole paljon mutta toki jos lamppuja laittaa monta samaan tilaan niin saattaa riittää. Värisävy 3000k eli perinteisen kellertävä joka ei tuo tilan värejä luonnollisena esille. Mutta toisaalta kaikki eivät pidä neutraalista valosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valaisimia on tulossa monta samaan tilaan, ja lumenet on tarkistettu riittäviksi. Näiden lisäksi tulee vielä jalkalamppuja, pöytälamppuja ja roikkuvia kattolamppuja. Joten valoa riittää monessa eri tasossa. Itse en tosiaan pidä neutraalista valosta, vaan olen perinteisen 3000k:n kannattaja :)

      Poista