parketin valinta

talomarkki, markki
talomarkki, markki
talomarkki, markki
talomarkki, markki
talomarkki, markki

Lattiamateriaalin valinnassa emme ajatelleet juuri muita vaihtoehtoja kuin parkettia. Halusimme ehdottomasti puutaloon puulattian, vaikka nykyään on saatavilla monia eri ihania vaihtoehtoja laminaatista betoniin.

Pitkäaikainen haaveeni tammilankkuparketista käy toteen, sillä saimme Timberwisen yhteistyöhön kohteeseemme! Timberwise on suomalainen perheyritys Loimaalta, joka valmistaa turvallisista ja ekologisista raaka-aineista laadukkaita lankkuparketteja. Timberwise ei käytä laisinkaan uhanalaisia tai eksoottisia puulajeja valmistuksessa, eikä myöskään allergisoivaa formaldehydiä liimoissa. Timberwise on ainut, jolle Allergia- ja astmaliitto on myöntänyt Allergiatunnuksen, ja kaikki tuotteet ovat Avainlippu-merkittyjä. Mielellämme suosimme tällaista firmaa!

Saimme heiltä toinen toistaan kauniimpia vaihtoehtoja tarkasteltavaksi. Olimme jo lähes tehneet valinnan, kun he kysyivät kiinnostaisiko meitä vielä nähdä heidän uutuusmalli Snöhetta. Onneksi tilasimme vielä malliapalan, sillä juuri tämä Snöhetta oli täysi kymppi! Luonnollinen, harmoninen, selkeä, lämmin mutta raikas. Snöhetta on Timberwisen 2016 vuoden uutuusmallisto kotimaan markkinoilla. Varmasti saavuttaa suureen suosion!

//Our parquet is coming from a Finnish company named Timberwise. Their newest model, Snöhetta is our choice. It's beautifully scandinavian, fresh but warm, harmonious and luminous.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti