musta seinä makuuhuoneessa

kaikki kuvat pinterest

Tunnustan. Olen mustavalkoinen ihminen. En elämänkatsomukseltani, vaan sisustusaatteiltani. Mustavalkoisuus on aina viehättänyt minua tasapainoisuudellaan, mustan värin vahvuuden ja valkoisen raikkauden yhdistyessä. Läheiseni nauravat ja vitsailevat etten tunnusta juurikaan muita värejä, vaan kaikki sisustushankintani ovat joko valkoisia tai mustia :D Mutta, puolustukseksi totean, että pidän puun ja luonnonläheisten värien, sekä eri tekstuurien päällekkäisestä käytöstä mustavalkoisuuden pohjan päälle (kuten ensimmäisessä ja toiseksi viimeisessä kuvassa).

Taloon on tulossa raikas vaalea sisustus, jonka pohjana toimii valkoiset seinät. Mutta, viime metreillä, päätimme tehdä repäisevän ratkaisun sisustussuunnittelijan kanssa. Maalaamme kaksi seinää master makuuhuoneesta mustiksi! Rohkeasta päätöksestä sain aivan tosissaan energiaa, ja nyt en näe mitään muuta ratkaisua parempana kuin musta seinä makuuhuoneessa! Katsokaa vaikka noita inspiraatiokuvia, eivätkö olekin upeita?

//Black painted walls in bedroom inspiration pics from Pinterest. We made a decision to make this happen in our house also, and I couldn't be more excited about it :)

8 kommenttia:

 1. Hyvä päätös! Meillä on myös makkarissa kaksi seinää pikimustia, ja tykkään kovasti :-)

  VastaaPoista
 2. Upeaa!! :) Haluaisin myös mustaa makkariin, mutta kompromissina ollaan päädytty tummansiniseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummansiniset seinät ovat kauniita myös ja sopivat moneen sisustukseen!

   Poista
 3. Rohkea veto :) Todella upeat nuo mustat (sisältä kultaiset) lamput yhdessä kuvassa. Hienoa päästä näkemään kotinne livenä asuntomessuilla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja tervetuloa kotiimme sitten messujen aikaan :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Kävin kodissanne pari viikkoa sitten ja ihastuin 😊 Tuo musta seinä oli napakymppi! Saanko kysyä, että mikä maali/väri kyseessä?

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia Susanna, kiva kuulla! :) Maali on Tikkurilan Jokeri, ja siitä musta sävy.

  VastaaPoista