PasilaOlemme valinneet keittiöön ikkunan eteen, tason päälle, kaksi Innoluxin ihanaa Pasila- kattovalaisinta mustana. Lisäksi yksi musta Pasila tulee olemaan eteisessä.

Juho Pasilan suunnittelema Pasila -mallisto edustaa skandinaavista pelkistettyä linjaa ja ovat erittäin käytännölliseksi suunniteltuja valaisimia. Pasila -mallisto on saanut innoituksensa nykyarkkitehtuurista, ja sen muotoilussa on tavoitteena yhdistää pyöreitä ja teräviä muotoja modernilla tavalla. 

Ja siinä hän on totisesti onnistunut. Pasila-valaisin on todella kaunis. 


Valaisinvalmistaja Innoluxin mallistossa on useita suomalaisten muotoilijoiden design -valaismia Pasila Designin ohella, kuten mm. Pauli Partasen ja Terhi Tuomisen. Valaisimissa yhdistyy tyylikkyys, muotoilu ja käytännöllisyys taidokkaasti. Kannattaa käydä Innoluxin nettisivuilla katsomassa kaikkia muitakin näitä ihanuuksia. Minun mieleeni ovat mm. Frost, Cafe Led ja Modern Art

Oliko Pasila teille ennestään tuttu?


//We ordered two Pasila -lights to the kitchen, and one to the entry. It's a beautiful piece of design and functionality. 

4 kommenttia:

 1. Meillä on ollut jo puolisen vuotta musta Pasila tv-huoneessa seinällä. Tykkään kyllä kovasti! Pasilat ovat potentiaalinen vaihtoehto myös meidän yläkerran makuuhuoneisiin kattovalaisimiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät! Pasila on kyllä linjakkaan kaunis valaisin.

   Poista
 2. Meillä kaksi valkoista Pasilaa olohuoneen pöydän yllä eritasoon viriteltynä. Tykätään, yksinkertaista ja linjakasta, ja suomalaista designia tietty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että olet tykännyt valaisimista! :)

   Poista