kesäkalusteita

Veken kaluste
Kesäkalusteissa haluttiin pitäytyä niukassa värimaailmassa ja yksinkertaisessa tyylissä. Monet teistä jo tunnistaakin taloa sekä sisustusta noudattelevat värit, mustan ja valkoisen. Joten ei liene yllätys jos kerron että tilasimme kalusteet mustina? :D

Kalusteet saapuvat tänään Markille ja odotan niitä innolla! Harmi vain että joudun odottamaan vielä hetken ennen pakettien avaamista, sillä pihatöitä viimeistellään vielä viikonloppuna, eli parempi säilyttää ne vielä suojattuna. Kalusteet tilattiin Veken kalusteelta. Yritys tuli minulle tutuksi Coco Sweet Dreams blogin kautta, josta bongasin modernit ja kauniit aurinkotuolit jotka blogin kirjoittaja, Henna, oli tilannut kotiinsa samaiselta yritykseltä.

Tilaukseen lähtivät kuvassa näkyvien ruokapöydän, tuolien ja sohvaryhmän lisäksi kaksi aurinkotuolia sekä parvekesetti (kaksi tuolia ja pieni pöytä). Elävyyttä sekä vaaleutta tuodaan tekstiileillä, punasaviruukuilla joihin istutetaan heiniä sekä muilla sisustustavaroilla, kuten esimerkiksi tuolla kauniilla lyhdyllä OMAshopista. Sitten vielä aikahyppy elokuun puoleen väliin please, jolloin messut ovat ohi, pääsemme muuttamaan, ja nauttimaan kesäilloista omalla terassilla syöden hyvin ja chillaillen ystävien seurassa! :)


//Summer furniture purchases from Veken kaluste.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti