outdoor inspiration

kaikki kuvat Pinterest

Viimeisiä viikkoja ennen asuntomessujen avausta viedään. Talo on sisältä miltei valmis ja nyt ollaan täydellä teholla pihan kimpussa. Terasseja viimeistellään, pihavaloja asennetaan, kaivuri kaivaa pohjia istutuksille, ja tietenkin tärkeimpänä kaikesta, terassikalusteet on tilattu :)

Ulkotilojen kalusteissa on tumma värimaailma. Terassien "lattiat" ovat lehtikuusta, joka harmaantuu kauniisti ajan myötä. Saunaterassin katto ja seinä tulee olemaan puun värisiä, neutraaleja pintoja. Tätä vaaleutta vasten mustat kalusteet tuntuivat parhaimmalta. Valkoiset olisivat olleet liian kova kontrasti, mutta vaaleutta tuodaan toki mukaan tekstiileillä. Viherkasvit ovat tärkeässä roolissa myös, ja mieluiten kauneissa punamultaruukuissa. Nämä yllä olevat sekä monet muut kuvat ovat inspiroineet minua ulkotilojen sisustamisessa. Lisää löydät Pinterest -kansiostani "Outdoor inspiration".

Vielä jaksaa pinnistää, ainakin sitten sisustukseen liittyvissä asioissa! :D

//Outdoor inspiration pics from Pinterest.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä loppurutistukseen! Upeat inspiraatiot :) En malta odottaa, että pääsen paikalle katsastamaan paikkoja :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Tervetuloa sitten messuille ja meidänkin taloon!

  VastaaPoista
 3. Ihan vaan vinkiksi noiden kuvien jakamiseen liittyen..
  http://pupulandia.fi/2013/10/29/valokuvien-tekijanoikeudet-blogeissa-for-dummies/

  VastaaPoista
 4. Luin postauksen ja opin uusia asioita. Kiitos siitä! Täytyy kiinnittää huomiota enemmän korrektimpaan lähdeviittaukseen sekä tarkastella muiden kuvien käyttöä blogissani huolellisemmin.

  VastaaPoista