Kivilahti & Keltanen

talo markki
talo markki
talo markki


Kulunut viikko oli erittäin mediapainotteinen. Lehdet ahkeroivat kesäkuun ja heinäkuun numeroihin mahdollisimman paljon juttuja Asuntomessujen kohteista, detailjeista, innovaatioista, erikoisuuksista sekä inspiraatioista. On kuvaajaa, videokuvaajaa, ja pelkkiä raportoijia. Isoja sisustuslehtiä, paikallislehtiä, sanomalehtiä, kohdekuvauksia ja esitekuvauksia. Bloggaajia, sisustustoimittajia, päätoimittajia, uutistoimittajia sekä talotoimittajien ja yksittäisten tuotteiden edustajia.

Viikko kuitenkin huipentui näiden kahden aurinkoisen naisen vierailuun, kun sisustustoimittaja Jonna Kivilahti ja valokuvaaja Krista Keltainen saapuivat Markille. Jonna on huikea toimittaja, joka omaa pitkän ja rikkaan uran niin muoti- kuin sisustustoimittajana ja yrittäjänä. Hän tekee pääsääntöisesti sisustusjuttuja sekä toimii myös sisustussuunnittelijana. Jonna on yksi Glorian kodin bloggaajista ja kaiken tämän ohella pyörittää vielä omaa lifestyle-kauppaa. Täältä löydät Jonnan nettisivut, blogin sekä lifestylekaupan yhteystiedot.

Jonna työskentelee paljon valokuvaaja Krista Keltasen kanssa. Krista on todella kovettu ammattilainen, joka tekee upeaa ja laadukasta työtä. Olen ihaillut Kristan töitä jo pitkään, ja oli mielenkiintoista seurata hänen tarkkaa työskentelyään sekä päästä itse myös hänen kuvattavaksi. Kristan nettisivuilta sekä blogista voitte käydä ihastelemassa hänen täydellisen kauniita otoksiaan.

Jonna ja Krista ovat työskennelleet parivaljakkona jo kauan. Heidän tekemiään juttuja löytää Suomen suurimmista sisustusalan lehdistä sekä myös eurooppalaisista lehdistä, kuten Elle Decorationista. Olemme todella otettuja Jonnan ja Kristan vierailusta. Heinäkuussa sitten näette heidän tekemän jutun meidän talosta ja meistä. Jännää!!

//Interior designer, blogger and journalist Jonna Kivilahti, and a photographer Krista Keltanen visited our house this week. Both are incredible talented and you can find their works from many different interior magazines around the world. We were very honored that they wanted to make a story of our house!


4 kommenttia:

 1. Ihana ja niin taitava Krista! Odotan kuvia innolla!

  VastaaPoista
 2. Niin mekin! Tosi jännää! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo pari teki jutun meidän edellisestä kodista. Se oli kyllä ikimuistoinen päivä. Molemmat ihania ihmisiä ja kiva muisto jäi itselle siitä.

  VastaaPoista
 4. Joo huipputyyppejä molemmat! :)

  VastaaPoista