modernit portaat

talo markki
talo markki
talo markki
talo markki
talo markki
talo markki
talo markki

Portaat saapuivat viime viikolla. Viikon niitä katselleena, täytyy todeta, että ne ovat täydelliset juuri tuohon tilaan! Portaat kiinnittävät huomion heti ovesta sisään astuessa, ja ne viimeistelevät sisustuksen myös pitkälle olohuoneeseenkin. Halusimmekin näyttävän ylös asti jatkuvan pinnakaideratkaisun, joka hallitsee tilaa. Pinnakaide jatkaa kulkuaan myös yläkerran aulan kaiteeksi.

Portaat yläkertaan ovat suorat, mikä on käytännössä helpompaa liikkumisen ja tavaroiden kantamisen kannalta. Koska portaat sijaitsevat eteisen ja keittiö/olohuone/ruokailutilan välisessä kulkutilassa, halusimme niistä avomalliset avaruuden säilyttämiseksi. Iltaisin kulkua portaissa on valaisemassa jokaisen askelman alle sijoitettu ledvalaistus, joka pehmeästi luo myös tunnelmaa. Kaide on puuta ja se, sekä askelmat, ovat erikseen sävytettyjä parkettiimme.

Teräsrakenne on erittäin jykevä, laadukas ja kestävän oloinen. Nyt en ole enää niin huolissani asuntomessujen aikaisesta, hurjan suuren väkimäärän ramppaamisesta ylös ja alas :)

Portaat ovat Gradon. Plussaa Grado sai ammattimaisuudesta, ja suomalaisuudesta sillä Gradon portaat valmistetaan Tampereella.

//These modern stairs are made by Grado

9 kommenttia: