Viralliset messuluettelot!


Viralliset asuntomessuluettelot ovat saapuneet! Deko-lehti ja Tekniikan Maailma ilmestyivät tällä viikolla sisältäen kaikki Seinäjoen Asuntomessujen kohteet tietoineen ja kuvineen. Epätodellista nähdä kuvia omasta talosta ja perheestä juurikin näissä julkaisuissa. Niin ja kaikki jo tutuiksi tulleet naapurit! :) Siellä me, ahkerasti ahertaneet perheet, tuomme nyt julki kotimme teille kaikille ja toivotamme lämpimästi tervetulleeksi yli 100 000 vierailijaa. Huh!

Kuten perhekuvastamme näkyy, olen erittäin raskaana. Laskettu aika huomenna 1.7.2016 <3 Ja todellakin, olen ollut erittäin kiireinen sekä rakentamisen että raskauden suhteen viime viikot. Samalla kun olen hakenut valaisimille koukkukansia, olen käynyt tilaamassa lastenrattaita. Raksalla päivät ovat venyneet 12-tuntisiksi, mutta olen kyllä ollut enemmän keittäjän/siivoojan roolissa, tomerana sivustakomentajana toiminut myös.

Viime päivät ovat kuluneet pihan ja puutarhan kimpussa. Istutukset ovat melkein kaikki maassa, ja eilen asennettiin siirtonurmi. Oih kuinka se on ihana! Kerralla valmista, ja kotoisan näköistä kun pihalla vihertää. Kiitos ja kumarrus siirtonurmen keksijöille! :D

//The official Seinäjoki Housing Fair publications are here! Containing more than 30 houses with detailed information and pictures. So exciting! 

13 kommenttia:

 1. Eilen jo lehteä silmäilinkin. Teillä alkaakin olla sitten pian aika keskittyä hetkeksi muuhun, ja antaa kansan vaeltaa talossa :-D Ihania viimeisiä odotuspäiviä!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia :) Niinpä, saa muuta ajateltavaa kun messut ovat käynnissä. Eipä varmaan tule jännitettyä miten parketit menee pilalle kun on pikkuinen vauveli vierellä <3 Toivottavasti ehdin tulla vauvan kanssa myös kiertämään naapureiden koteja läpi :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten hienolta näyttää! Innolla odotan, että pääsen tutustumaan tähän ja muihin hienoihin kohteisiin. :) Teillä on siellä nyt monta rautaa tulessa, kun pikkuinenkin pian maailmaan saapuu. Tsemppiä siis ja aurinkoisia päiviä Seinäjoelle! :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä loppurutistukseen ja ihania onnentäyteisiä päiviä pienen kanssa!

  Innolla odotan pääsyä kurkistamaan valmiiseen kotiinne.

  VastaaPoista
 5. Näitä lehtiä on odotettu! Ihan jo pelkästään siksi, että valitettavasti en pääse tänä kesän Asuntomessuille ollenkaan.

  Ja tsemppiä kovasti viimeisiin odotuspäiviin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! Onneksi monet sisustusbloggaajat kulkevat tarkasti kameran kanssa messut, joten näet kohteet monesta ei kulmasta jo blogienkin kautta!

   Kiitoksia toivotuksista :)

   Poista
 6. Ehdin jo lukaista toisen noista lehdistä. Tsemppiä sekä raskauden, että raksaamisen viimepäiviin :D

  VastaaPoista
 7. Onnea loppurutistukseen molempien projektien osalta.

  Luin koko blogisi hurjaa kyytiä parin päivän aikana. Kiitos blogista! Ostimme tontin keväällä ja nyt käynnissä kova ihmettely mitä tontille rakentaisimme. Luulimme jo tietävämme, mutta ihan vasta hiljattain hirsitalot iskivät ja täysillä. Messuille olemme tulossa ja teidän ihastuttavaa kotiamme yhtenä kiinnostavimpana kohteena katsomaan.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Onnea projektin päättymisen kunniaksi ja koko perheelle!

  Samat lehdet on meillä plakkarissa ja tulossa ollaan!

  VastaaPoista