Ihania sisustuslöytöjä

Heissan! Tämä viikko meni hujauksessa ohi, kun mies oli työreissussa ja jäimme palleron kanssa kahden kotiin. Pienet ajanjaksot kun vauveli nukkui, lepäsin ja en ottanut turhaa stressiä muusta. Blogin päivitys jäi, mutta monta uutta sisustuspostausta on tulossa kodistamme. Täällä on tehty muutoksia ja sisustus on edennyt mukavasti. 

Sisustus on päivittynyt pientavaralla muun muassa JKK Liiveristä ostamillani tavaroillani. Saimme mahdollisuuden vierailla tässä kodin sisustus- ja käyttötavaroihin erikoistuneessa monipuolisessa tavaratalossa yhdessä muiden SO-bloggaajien kanssa tasan viikko sitten sunnuntaina. 

mustavalkoinen kori

betoninen kynttilänjalka

valkoinen kukkaruukku

säilytys

Paikalliset tuntevat kaupan eritoten hyvin, ja niin myös kauppiaat oman asiakaskuntansa. Kauppaan tullaan juttelemaan, viettämään aikaa sekä tapaamaan muita kyläläisiä. Niin kuin ennen vanhaan, kun kaupat olivat kokoontumispaikkoja! Yrittäjät olivat niin lämminhenkisiä ja ystävällisiä, että voin hyvin kuvitella että kaupalla on vakiintunut, sitoutunut asiakaskunta. 

mustavalkoinenm kylpyhuoneenmatto

moderni seinäkello

suomi 100 koristeet

JKK Liiveri on tänä vuonna 35 täyttävä kauppa, joka aikoinaan perustettiin keskittymään antiikkiin ja vanhaan tavaraan. Tänä päivänä JKK Liiveri on muutoskykynsä ja sopeutuvaisuutensa ansiosta alueella hyvinkin tunnettu, joka panostaa erityisesti sesonkituotteisiin. 

seinätarrat teksti


valkoinen kori

puinen säilytyslaatikko

Saimme kuulla yrittäjien tarinaa kaupan synnystä, sen historiasta ja siitä mitä kaikkea on matkan varrella tapahtunut. Yrittäjien intohimoinen ja innostunut suhtautuminen sisustukseen ja tavaraan näkyy valikoiman hyvällä maulla valituissa tuotteissa. Asiakkaita kuunnellaan tarkalla korvalla ja pyritään tekemään ostoja aikaa seuraten. Ja kaikenlaisia tapahtumiakin on asiakkaille järjestetty, lauluilloista joulupukin vierailuihin! Todella aktiivinen ja innostava kauppa. Viimeisinpänä he ovat panostaneet sähköiseen markkinointiin. Ja meidät bloggajatkin kutsuivat vierailulle. Todella ajan ja trendien aallonharjalla, sanon minä. Go JKK! 

JKK Liiveri on todella monipuolinen kodin sisustukseen ja myös puutarhanhoitoon keskittynyt, josta tekee hyviä edullisia löytöjä. Itsekin kotiutin monta sisustustavaraa, jotka jotkut teistä ehkä bongasittekin instastoryssa?

Kesällä kun ajalette Lapuan ohi, poiketkaa ihmeessä tähän kauppaan :)

//JKK Liiveri: versatile home and interior shop in Lapua.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti