Pääsiäisoksat

scandinavian easter decorationPalasimme tänä aamuna pieneltä minilomalta takaisin kotiin. Parin päivän lomailu Tampereen kylpylässä oli juuri sopiva breikki ennen laskeutumista pääsiäisen pitkään viikonloppuun. Lomaa loman päälle, ihanaa!

Itse en ole ollenkaan ollut kylpylöistä innostuva, mutta lapsen myötä sekin asia on muuttunut. Never say never. Seriously. Sillä niin vain on, että siellä missä lapsesi viihtyy ja näet hänen riemuitsevan ilosta ja innostuneisuudesta, siellä sinäkin haluat olla, ilman muuta. Tampereen kylpylässä oli huikea kallioseinämä, ihastuttava järvinäköala hotellihuoneesta, sekä lumoava vanhan punatiilisen tehdaskiinteistön ympäristö.


Vauveli läiskytti ja polskutteli hurjalla moodilla ensimmäisestä viimeiseen uintiin saakka. Siis sama vauveli, joka aina vauvauinnissa on totinen, tuijottelee muita vauvoja, himoitsee vaan muoviankkoja ja ärsyyntyy kun vettä menee silmiin. Joko hän vaatii lomamoodin tai sitten ei ole aamu-uinnin kannalla? Kylpylässä kun olimme vedessä aina iltapäivällä/illalla, ja vauvauinnissa ollaan aamupäivällä...


Tämän vuoden kaksi ensimmäistä reissua siis saatiin tehtyä viikon sisään. Ensin viikonloppu Helsingissä, ja sitten kylpyläloma Tampereella. Ensin ei tapahdu mitään, ja sitten rytinällä kerralla. Niinhän se on aina parhaimmillaan, se elämä :)

Pääsiäiskoristeluita tehtiin jo viikon alussa ennen reissua Tampereelle. Nämä vaunulenkin varrelta kerätyt pajunoksat saivat ylleen pelkästään valkoisia höyhenia. Laitoin rinnalle myös ruskeita ja vaaleansinisiäkin, mutta yksitellen niitä tiputtelin pois. Valkoiset höyhenet näyttävät jotenkin niin hentoisilta, suloisilta ja raikkailta yksistään.

Mutta hei, oikein ihanaa pääsiäisen aikaa kaikille! Toivotaan aurinkoista ja lämpenevää säätä!

//Have a nice Easter holiday!

2 kommenttia:

  1. Kaunis koti ja kauniit simppelit oksat :) mukavaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti Elli! Ihanaa pääsiäistä myös sinulle :)

    VastaaPoista