Juhlat mielessä

Pääsin tutustumaan Juhlapalvelu EKO:n muiden alueen bloggaajien kanssa viime viikolla. EKO on kahden energisen ja innovatiivisen nuoren siskoksen puolisen vuotta sitten perustama yritys, joka keskittyy juhlien järjestämiseen kokonaisvaltaisesti. EKOsta löydät niin kukat, somistustuotteet, kutsut, pienet lahjat, sekä vuokra-astiaston juhlaväellesi.

Nimensä mukaisesti EKO valitsee tuotteensa ekologisuus edellä. Valikoimassa vältetään muovisia tuotteita, ja kunnioitetaan keramiikka, puuta, paperia ja lasia. Ehkä juuri näiden aitojen materiaalien käyttö teki liiketilasta erittäin kutsuvan, kodikkaan ja harmonisen. Yrittäjä kertoikin, että jotkut asiakkaista tulevat tänne vain viettämään aikaa, istuskelemaan ja juttelemaan. 

Kasvit liikkeeseen valitaan mm. niiden helppouden perusteella. Joten tällainen poropeukalo, ei siis viherpeukalo, voisi levollisin mielin tehdä kasvihankintoja. Ja niinhän minä teinkin! Täytyy ottaa teille pian kuvia, millaisiin kasveihin päädyin!


Keskustelin EKOn toisen yrittäjän kanssa, että juhlatuotteiden vuokraus on ehkä Suomessa vielä hieman vieraampi asia, mutta yhä kasvava ala. Juhlia järjestetään paljon, ja niihin panostetaan aivan eri lailla kuin ennen. Stressaantuneen morsiamen ei tarvitse enää soitella sukulaisia läpi maljakkojen toivossa, vaan astiat voidaan nykyään vuokrata. Myös somistukset ja koristeet ovat vuokrattavissa EKO:n kautta.
EKO laajentaa ja kehittää toimintaansa aktiivisesti. Mm. verkkokauppaan tullaan panostamaan tulevaisuudessa sekä liiketilaa laajennetaan. Kannattaa tutustua ja vierailla!

Juhlapalvelu EKO sijaitsee Seinäjoen keskustassa, osoitteessa Vapaudentie 65.

//Visiting EKO.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti