Ikea Bestå


kaikki kuvat täältä

Ikean Bestå-sarjan kalusteet eivät varmasti ole jääneet keneltäkään huomaamatta. Nämä monipuoliset, yhdisteltävät ja simppelin kauniit sarjan kalusteet löytyvät monesta kodista, ja jopa monesta huoneesta. Yleisimmin olohuoneesta, mutta myös makuuhuoneesta, eteisestä ja jopa kylpyhuoneesta. Meillä on Bestå -sarjasta toteutettu TV-taso yläkerran aulassa, sekä pojan huoneessa säilytystilana. Olen niihin erittäin tyytyväinen. Sopivat alati vaihtuvaan sisustukseen niiden yksinkertaisen muodon takia, ovat kokemukseni mukaan kestäviä, pomppusaranat toimivat hyvin, ja säilytystilana mitä parhaimmat!

Pitkällisen pohdinnan, ja monien muiden vaihtoehtojen jälkeen, olen päätynyt hankkimaan Bestå -sarjaa myös nyt olohuoneeseen! Mielikuvituksetonta? Ehkä, mutta en keksinyt parempaa kaapistoa ulkonäöltään tai hinta-laatu-suhteeltaan. Vähän mietin sellaista 50-luvun retrokaappia, mutta koska tavoittelen pitkäaikaista ratkaisua ja kyllästyn helposti, on valkoinen Bestå-sarja paras ratkaisu. Vaikka olohuoneen tämän hetkinen hylly (sekin Ikeaa :)) onkin saanut paljon positiivista palautetta ja kyselyitä (mm. Moderni ja Skandinaavinen Sisustus -facesivulla), on sen nyt aika väistyä. Hylly nimittäin on kokonaisuuden kannalta liian levoton, ja liian korkea.

Haluaisin olohuoneeseen lisää säilytystilaa sekä laskutasoa. Tason päälle olen suunnitellut teettää perhekuvia, ja laittaa näitä sekaisin kauniimpien postereiden kanssa. Ja niin, ehkä myös se televisio nyt sitten kuitenkin rantautuu myös olohuoneeseemme....Ja sille olisi hyvä paikka Bestån päällä.

Siispä Ikeaan mars! :)
Hyvää viikonloppua kaikille!

Seuraa minua myös instagramissa, facebookissa, pinterestissä ja bloglovinissa!

//Ikea Bestå inspiration.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti