Emma's and Mama'sSaimme mahdollisuuden vierailla ihanassa Emma's ja Mama's -liikkeessä muiden SO-bloggareiden kanssa viime lauantaina. Kauppaan astuessamme väriloisto, tuotteiden kirjo, inspiroivat asetelmat sekä lämmin vastaanotto toivat toivottua piristystä räntäsäteen keskelle. Liikkeessä on kaikkea ihanaa sisustustavaraa kotiin, askartelu-sekä paperitarvikkeita juhlia varten, lapsille toinen toistaan söpömpiä leluja, hellyttäviä vauvalahjoja sekä oih niin paljon kaikkea muuta!

Emma perusti liikkeen yhdessä äitinsä kanssa jo vuonna 2009, ja siitä saakka liike on laajentunut. Vuonna 2014 on avattu verkkokauppa, joka on erittäin suosittu tällä hetkellä. Viimeistään se räjähti suosiosta viime kesän Seinäjoen Asuntomessujen myötä, sillä heidän tuotteitaan oli peräti 17 eri kohteessa! Varmasti muistatte esimerkiksi naapurimme Riihen hellyttävän lastenhuoneen?

Tämä on yksi niistä kaupoista, joista ei vaan kerta kaikkiaan voi poistua ilman ostoja. Ostin juhlatarvikkeita lähestyviä 1-vuotisjuhlia varten, sekä kuvissakin vilahtavan monikäyttöisen tuotteen. Osaatko arvata mitä ostin?

Myymälän sijaitsee osoitteessa Teollisuustie 10, Seinäjoki. Avoinna ma-pe klo 10-18 ja la klo 10-15. Tästä linkistä saat automaattisesti -10% alennuksen verkkokauppaan! Koodi on voimassa 15.6.2017 saakka. Uutuutena kaupassa mm. tämä hurjan ihastuttava yövalo <3

//All cute for interior, kids and parties from Emma's and Mama's.