Mökkikauden korkkaus

Oi oi oi, mitkä säät tänä viikonloppuna! Aurinkoa ja lämpöä niin että kesältä tuntuu. Tai ainakin voisi sanoa sen olevan nyt erittäin varmasti lähellä, sillä kun katsoo ensi viikon säätiedotusta, niin sää taas kylmenee...Höh.

Perjantaiksi kun luvattiin lämpöä, päätimme pakata kimpsut ja kampsut ja suunnata auton nokka kohti mökkiä. Mökkikausi on korkattu nyt siis meidän osaltamme!
Miten voikaan olla niin rentouttavaa, pelkkä mökin pihaan saapuminen?Möksällä tehtiin hieman pihahommia, grillailtiin ja fiilisteltiin sekä haastateltiin paikallisia kalastajia.

Pallero keskittyi syömään käpyjä suurimman osan ajasta. Käpyinnostus jatkui vielä kotonakin, laajentuen ruohon ja kivien syöntiin myös :D Nyt on sellainen vaihe, että ihan koko ajan menee suuhun jotain lattialta. Pienimmätkin muruset kerätään. On niin ovela kaveri, että ellei murunen lattialta tartu sormiin, hän kostuttaa sen suussaan, ja niin vain saa saaliinsa tarttumaan sormeen ja sormen suuhun. 

Kotiin mökiltä saavuttiin samana iltana, ajoissa vastaanottamaan isoveljeä junalta. Tähän ihanan aurinkoiseen viikonloppuun on kuulunut hyvää ruokaa, lätkää, terassin siivousta, puutarhahommia sekä ensimmäiset auringonotot(!).

Toivottavasti myös teidän viikonloppunne on sujunut yhtä rattoisasti! :)

//First time at the cottage this year, and we sure did enjoy it a lot!

2 kommenttia:

  1. Löysin sattumalta blogiin ja teillä on kyllä upea talo:)
    Kysyisin, mistä keittiön pinnatuolit ovat? Onko hyvät istua ja tukevat?
    T.Elina

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiva kun löysit blogiini ja kiitos kommentistasi! 😊 Pinnatuolit ovat niin vanhat että ne on ostettu vanhempieni ensimmäiseen yhteiseen kotiin! Luultavasti Jurvalaista tekoa joka on tunnettu laadustaan, sillä tuolit ovat kestäneet jo monessa kodissa.

    VastaaPoista