Life lately -huhtikuu

Heihei huhtikuu, ja heippa vaan toukokuu! Kuukausi meni hurjan nopeasti, ja tuntuu että mitään sen kummallisempaa ei tapahtunut, mutta kuvavirtaa selatessa taas huomasi että paljon tuli taas tehtyä, nähtyä ja koettua.    

Aloitin noin kuukausi sitten uuden postaussarjan, jossa kerron aina kuvin mitä meidän elämään on kuulunut kuluneen kuukauden aikana. Koen, että on mukava paljastaa hieman sisustuskuvia syvemmälle sitä oikeaa elämäämme, aidoissa kulisseissa. Ajattelen, että on aina yhtä mielenkiintoista ja mieleenpainuvaa jos blogin kirjoittaja näyttäytyy ja näyttää myös niitä ei-niin-sommiteltuja kuvia elämästään. Niin miksen sitten tekisi sitä myös oman blogini lukijoilleni? :)

Toivottavasti siis pidätte tästä uudesta postaussarjasta! 
Tässä tulee nofilter-kuvia puhelimestani:       Huhtikuu alkoi aurinkoisena, mutta hyytävän kylmän tuulen saattelemana.Lunta tuli maahan montakin kertaa tämän "kevät"kuukauden aikana, ja toppatakit, hanskat ja talvikengät pysyivät visusti esillä.

                      
 
Yksi huhtikuun kohokohdista oli reissu Helsinkiin, jossa mm. söimme hyvin Rosterissa, piipahdimme Kevät-messuilla ja tallustelimme päämäärättömästi (no okei, kohti Granitia) Helsingin kaduilla.


Polskimme huhtikuussa myös Tampereen kylpylässä, ja pääsin kollaamaan ja kaappeja täydentämään Ikeaan :D


Sitä lunta tuli siis T O D E L L A paljon!
Pääsiäisenä meillä asusteli pikkunoita, jota kiinnosti hurjasti koristeiden syöminen <3


Pohdin jo tulevia puutarhahommia, mutta tuo luminen maa tyhjensi pään ideoista ja inspiraatiosta...

Harmaus ja kylmyys pakotti useamman kerran vain sohvalle. MUTTA, usean kuukauden "pitäisipitäisi" -puheiden jälkeen sain viimein aloitettua salilla käynnit. Jesjes! Sen kunniaksi on saanut herkutella, koska kyllähän sitä saa syödä kaiken mitä on kuluttanutkin?


Näiden lisäksi paljon ihanien ystävien sekä perheen tapaamisia! 

Onneksi alkaa näyttää siltä että lämpö saapuu näillekin leveyksille ja toukokuu aloitettiin kauniissa aurinkoisessa säässä!

Mukavaa illan jatkoa!

//Life lately, according to my iphone.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti