Arjen estetiikkaa

Päivätyöhöni liittyy matkustamista sekä kotimaassa että Euroopassa. Olen vuosien varrella oppinut jo mitkä tavarat ovat minulle henkilökohtaisesti tärkeitä työmatkoilla. Ja olen alkanut eri lailla myös panostaa siihen, miten matkustan mahdollisimman mukavasti ja miten saan arjesta enemmän irti myös työreissussa. Musiikin kuunteleminen on yksi olennainen rauhoittumisen ja keskittymisen hetki niin lentokentällä, koneessa, kaupungilla, sekä kokouspäivän jälkeen hotellihuoneessakin. Hyvät kuulokkeet ovat avainasemassa siihen, millaisen kokemuksen musiikin kuuntelemisesta saa.

Kauan on ollut valloillaan isojen kuulokkeiden trendi, ja itsekin omistan tällaiset koko korvan peittävät kuulokkeet. Niissä on etunsa, mutta matkustaessa ne vievät tilaa käsimatkatavaroista (matkustan aina 1-4 päivän työreissut vain käsimatkatavaroilla) ja ovat joskus liian kömpelöt päässä. Olenkin jo pitkään haikaillut langattomia nappikuulokkeita. En tiedä onko se minun korvani ainoastaan, mutta useimmat nappikuulokkeet eivät tahdo millään pysyä korvassani. Kuulokkeet lähtevät korvasta niin hiusten heilautuksesta, eteenpäin kumarruksesta tai jopa pelkästä pään kääntymisestä. 


Kuin ajatuksesta Sudio Sweden ehdotti yhteistyötä ja sain testattavaksi valitsemani Sudio Tre -kuulokkeet. Olen niitä käyttänyt nyt parin viikon ajan, ja voin lämpimästi suositella näitä! Sudio Tre -kuulokkeet ovat pysyneet päässäni erinomaisesti niissä olevan lisäkiinnikkeen ansiosta. Istuvuus on täydellinen, ja joustava silikoninen pinta ei hierrä eikä hinkkaa. 


Sudio TRE-kuulokkeet tarjoavat erinomaisen kirkkaan ja intensiivisen äänentoiston, mutta pystyt kuitenkin myös seurata ympäristön ääniä lähelläsi. Kammoksun jokseenkin vastamelukuulokkeita, jotka saattavat sinut totaaliseen hiljaisuuteen ympäristön äänistä. On tilanteita, jossa tämä olisi enemmänkin kuin tarpeen. Mutta esimerkiksi kaupungilla kulkiessa haluan olla tietoinen ympärillä tapahtuvista asioista. Olen liian säikky siihen, että takaani porhaltaa yhtäkkiä pyörä tai mopo ohitseni, enkä kuule sen tuloa etukäteen. Nimimerkillä ponnahdan metrin verran vasemmalle jos näin käy ja yleensä kiljaisen kimeästi samalla.

Ja mikä parasta, kuulokkeet ovat linjakkaan tyylikkäät. Sopivat niin salille, lenkille, kuin kaupungille ja työtapaamiseen. Eivät paina mitään laukussa, ja ne säilyvät tuossa nahkaisessa säilytyspussukassa siististi suojassa. Yhdellä latauksella kestävät koko työreissun, eli noin 9h. Kantavuutta on 15 metriä, joten salilla tai mökillä voit vapaasti liikkua paikasta toiseen siirtelemättä kännykkääsi.

Nyt on taas mukavempi lähteä työreissuun uusien kuulokkeiden ansiosta :)

//My new earphones from Sudio Sweden.