Life lately: Heinäkuu 2017

Voiko uskoa, että olemme jo elokuussa? Minne kesä meni? Tuosta noin vain, sen alkua edelleen odottaen? Uskon, etten ole ainoa tunteeni kanssa. Säät olivat mitä olivat, ja rantakelejä ei ollut juuri nimeksikään. Sitä lapsuuden tunnetta, kun kesät olivat kuumia ja niin pitkiä että jo kyllästytti, ei ainakaan tänä kesänä tullut :D

Mutta miltäs meidän heinäkuu näytti? Tässä kuvia kännykästäni heinäkuun ajalta:


Heinäkuu oli se lomakuu, kun mieheni oli töistä vapaalla. Olimme paljon pihalla, pihahommissa ja -leikeissä. Imettiin sekin vähän lämpöenergia mitä oli, itseemme syksyä varten. Olemme todella onnellisia että teimme suuren nurmialueen, ja meidän pihaan kuuluu erilaisia toiminta-alueita, istuskelualueita sekä istutusalueita. Ensimmäisen kesän jälkeen voidaan todeta, että olemme todella tyytyväisiä pihaan ja sen toimintoihin kokonaisuutena.  Kesän tärkein juhla oli naperon 1-vuotissynttärit! <3
Työhuoneesta tehtiin lastenhuone pienillä muutoksilla, kuten tässä postauksessa kerroinkin. Myös olohuonetta olemme uudistaneet jonkun verran, ja siitä teen pian oman postauksen! 


Heinäkuun alussa oli jäätävän kylmiä päiviä. Meidän piti siirtää kahdesti 1-vuotiskuvauksiakin sen tähden, etten halunnut pukea tätä kesän lasta villatakkiin niihin kuviin! :OHeinäkuussa nähtiin kavereita, vierailtiin sukulaisten työnä ja käytiin näyttämässä naperolle kotieläimiä Wanhalla Markilla. Aivan ihana paikka, jossa suurin osa eläimistä vaeltaa kävijöiden keskellä ihastuttavan maaseututalon suuressa pihapiirissä. Lämminhenkinen tunnelma, edullinen sisäänpääsy ja lapset ovat varmasti haltioissaan! 


Pidempi kesälomareissu alkoi parin päivän Helsingin reissusta. Nautimme kesäisestä Helsingistä puistoissa, kahviloissa, ja erityisesti ranta-alueella. Miten kaunis ja monipuolinen pääkaupunkimme onkaan!Helsigistä lensimme Tukholmaan ja yövyimme Scandic Centralissa, josta oli kävelyetäisyys Drottningatanille sekä vanhaan kaupunkiin. 
Kaunis kaupunki, hyvä sää, mahtavaa seuraa, ja upea hotelli. Parasta!Tulimme laivalla takaisin, joka oli sekin taas uusi elämys naperolle!
 Viimeisenä viikonloppuna ennen arkeen ja töihin paluuta vielä pyörähdys mökille. Voi että kun pääsisi useammankin tätä maisemaa ihailemaan. Aamu-usvasta auringonlaskun värjäämään punaiseen taivaaseen. Kaikki hetket, kaikki ajat, niin kauniita.

//July according to my phone.