Moderni seinäkellokuvat Pinterest

Aika on kultaa, kuten sanotaan. Nyt olemme ottaneet työpäivän jälkeen kaiken irti yhteisestä laatuajasta, emmekä ole tehneet juuri poistuneet naperon välittömästä läheisyydestä. Tuntuu että kaikki muu on toisarvoista. Pikkuhiljaa olemme kuitenkin huomanneet että arki alkaa "tasaantua", kaikilla on enemmän energiaa alkuväsymyksen jälkeen ja intressiä alkaa tehdä jotain "hyödyllistäkin".

Aika menee nopeasti pelkästään matolla istuen, ja naperon leikkejä seuraillen. Illat, päivät ja viikot kuluvat hujauksessa, ja tehtävälista kotitöistä sen kuin kasvaa. Koska rakastan listojen tekemistä, olen pohtinut, jos kirjoittaisin jokaiselle päivälle kolmen kohdan listan, jotka minun tulisi tehdä töiden jälkeen. Tällä tavalla saisin jotain itsestäni irti, tehtävälista lyhenisi, ja sen kolmen vaivaisen homman jälkeen taputtaisin itseäni olkapäälle ja relaisin loppuillan naperon kanssa.

Koska arki on aikataulutettu tunnilleen eri osioihin, tarvitsisimme alakertaan seinäkellon. Seinäkelloa olisi helppo vilkaista ja todeta missä vaiheessa mennään. Olenkin jo löytänyt muutaman kivan vaihtoehdon! Aikaisemmin meillä on ollut Ikean koulumainen kello, josta olen pitänyt kovasti. Nyt haen vähän aikuisempaa, simppelimpää, tyylikkäämpää lookia. Yksi erittäin kiva seinäkello olisi tämä House Doctorin. Ja tuo ensimmäisen kuvan kello! Mikähän se on?

//In a need of a stylish, modern looking wall clock.