Syksyn 2017 sisustustrendit


kuvat Pinterest

Tällä viikolla kukkakaupassa huomasin ihastuttavan syysuutuuden, viininpunaisen maksaruohon. Jokseenkin niin vaatimaton maksaruoho näytti kerrassaan upealta tässä syysvärityksessä, ja ihailin väriä moneen kertaan ääneen kukkakauppiaalle. Olen aina pitänyt viininpunaisesta, mutta jotenkin nyt erityisesti kiinnitin huomiota tähän syksyä huokuvaan väriin. Ehkä näin loppukesästä jo kaipaakin tummenpia syksyisiä värejä, joita ei ole moneen kuukauteen ajatellutkaan?

Viininpunaisesta kukasta inspiroituneena sukelsin Pinterestin maailmaan, ja aloin etsiä syksyisiä värejä huokuvia inspiraatiokuvia . Syystrendi 2017 sisustuksessa on nyt tummia murrettuja värejä, nahkaa, puuta, samettia, muhkeutta, kerroksellisuutta sekä luonnollisuutta. Nyt on trendikästä leikkiä väreillä, kukkakuoseilla sekä sisustaa koti viidakoksi viherkasveilla. Kulutetut, tummanruskeat, nahkaiset tuolit ovat nyt erittäin IN. Ylipäätään kaikki kierrätetty, kulutettu ja kolhittu. Kaikki tallentamani inspiraatiokuvat syksyn 2017 sisustuksesta löydät Pinterest -kansiostani "Autumn 2017 interior trends".

Itseäni houkuttaa lisätä kotiimme syksyyn tummanvihreitä ja -sinisiä samettityynyjä, etsiä viimein se kauan himoitsemani lehmäntaljamatto sekä koluta 2nd hand -kauppoja ja nettisivuja rottinkipöydän toivossa. Entä sinä, millainen sisustussyksy sinulle on tulossa? 

//Autumn 2017 interior design trends.