Inspiraationi lähde
kuvat Pinterest-kansiostani "interior inspiration"

Blogiani pitkään seuranneet tietävät miten hullaannun Pinterestin loputtomasta inspiraatiosta! Olen visuaalinen ihminen, joka haluaa selata kauniita kuvia nopeasti ja paljon. Ei sillä, etten kannattaisi perinteisiä sisustuslehtiä. Päinvastoin, olen ollut mm. Asun-lehden tilaaja sen alkuhetkistä saakka, ja ellen muuta kanna kirpputorilta kotiin, niin se on sisustuslehdet. Lehtien pariin pysähdytään, niitä nautiskellaan hitaasti ja hartaasti, kahvikupin ja suklaan kanssa. Ne ovat arjen luksusta, jotka muodostavat ympärilleen lukuhetkestä kokonaisuuden, elämyksen. 

Mutta kun haluaa saada mahdollisimman monta "wau" -hetkeä lyhyen ajan sisään, suosittelen avaamaan Pinterestin ja selaamaan haluamastaan teemasta toinen toisistaan kauniimpia ja inspiroivimpia kuvia. 

Tällä hetkellä oma kansioni "interior inspiration" on ns. yleiskansio, johon laitan kaikista huoneista kuvia. Mikäli pidät sisustustyylistäni, suosittelen käymään kurkkaamassa tätä kansiota. Siellä on jo miltei 400 kuvaa, ja kaikki edelleen suosikkejani vuosien varrelta!

Inspiroivaa sunnuntain jatkoa!

//Go and check out my Pinterest -file "interior inspiration"!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti