Friday thoughts

scandinavian interior-hakola-cosy

Oh dear...Nyt on taas se aika vuodesta jolloin on pimeää kun menet töihin aamulla, ja pimeää kun palaat töistä kotiin. Sataa vettä ja räntää. Aurinko on näyttäytynyt tällä viikolla tiistaina klo 10:10-11:02 ja uudelleen taas torstaina klo 13:16-13:30. Just great.

Murehdit kasveja, jotka taaskaan eivät saaneet valoa päivän aikaan, sillä unohdit avata aamun kiireessä sälekaihtimet. 

Väsyttää ja on saamaton olo. Mietit onko klo 19 illalla liian aikainen vaihtaa pyjamat päälle samaan aikaan lapsen kanssa? Et mieti uusien työvaatteiden ostamista, vaan haaveilet päällimmäisenä uudesta flanellipyjamasta ja paksummasta untuvapeitosta.

Pohdit, voiko pimeämpää vielä olla kuin nyt? Ja mikseivät aikuiset ihmiset osaa käyttää heijastimia? Haluavatko he oikeasti kokeilla jääkö auton alle vai ei? 

Ja missä se lumi on? Se tarvittaisiin paikalle, edes sitä joulukortin ottamista varten. Pliis!

Ai mut hei, nythän onkin perjantai! 

Eihän tässä olekaan hätää! 

Villasukat jalkaan vain, ja voit venyä ja valua luvan kanssa. Pimeyskään ei haittaa, sillä i do lovelovelove kynttilöitä ja takkatulta. Kivoja juttuja tiedossa tälle viikonlopulle. Ja ehkä käyn ostamassa sen pehmeän ja lämpimän flanellipyjaman. Sujahdan siihen joka päivä tänä viikonloppuna jo hyvissä ajoin. 

Jatketaan sään surkuttelua sitten taas maanantain harmaudessa. Eix je?

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

//It's so dark and wet at the moment. No wonder you're  so tired and shiftless..I'm just dreaming on a new flanel pj's and a thicker duvet. But, luckily it's Friday, so everything will be just alright :) Have a nice weekend you all!