With blue cheese

black wooden table-scandinavian-interior-design-kitchenblack wooden table-scandinavian-interior-design-kitchen

Sinihomejuustoa, suolakeksiä ja viikunahilloa (tämä on parasta!). Vähän kerrallaan, pieninä suupaloina. Juuri sen verran, että täytyy ehdottomasti saada lisää. Ihanaa sormiruokaa, joka on parhaimmillaan kyyditettynä punaviinillä. Siis nam! 

Homejuusto varmasti kuuluu sellaisiin ruokiin, joista joko tykkää tai sitten ei tykkää. Kohdallani homejuuston nakertaminen menee kausissa. Joskus se maistuu suuhun liian voimakkaalta, ja kartan sitä ruton lailla. Toisina kausina taas sitä täytyy ostaa useampi paketti peräjälkeen, ja laitan sitä makaronilaatikkoon, pitsaan, keittoihin, lihapulliin ja täytettyihin paprikoihin. 

Mistähän se johtuu, että makumieltymykset muuttuvat radikaalisti kaudesta toiseen, samalla henkilöllä? Ja että ainut sinihomejuusto jota pystyn syömään, on Auran homejuusto. Niin kokenut konkari homejuustojen paratiisissa en ole, että muutkin maistuisivat yhtä herkullisilta.

Syötkö sinä homejuustoa? Meneekö muutkin homejuustot kuin vain Auran?

//My delicious snack, blue cheese with salty crackers. Yam!