HM Home Spring Collection '18


Vaikka kuusi meillä edelleen nurkassa kököttää, ovat ajatukset sisustuksen saralla jo kovasti keväässä! Rakastan kynttilöitä, hämärän luomaa tunnelmaa, taljoja, vilttejä ja villasukkia, mutta jostain syystä tänä vuonna olen alkanut haaveilemaan valosta, keveästä ja vaaleasta sisustuksesta sekä valkoisista pellavaverhoista ennätyksellisen aikaisin.
kuvat HM Home

Nämä HM Home uuden kevätmalliston kuvat suorastaan pakottavat ajatukset jo kevääseen, ja kääntävät intressit kohti vaaleita värejä. 

Vaaleanpunainen ja okra ovat selkeitä kevään trendivärejä 2018 vuonna. Itse en ole koskaan oikein syttynyt vaaleanpunaiselle, mutta viininpunaiseen ja ruosteeseen taittavat punaisen sävyt kyllä koukuttavat! Niitä molempia värejä on itselläni sisustuksessa ollutkin vuosien saatossa, ja kieltämättä ne nyt taas vaikuttaisivat erittäin kivoilta. Katsotaan, tuoko kevät tullessaan meillekin ripauksen näitä trendivärejä..

Onko kuusi ja joulukoristeet siivottu jo teiltä pois? Itselläni se on ollut mielessä joka päivä uudesta vuodesta saakka. Ehkä viikonloppuna sitten...? :)

//HM Home Spring Collection '18.

2 kommenttia:

  1. Tänään kerättiin joulukoristeet pois, kuusesta jouduttiin luopumaan jo aikaisemmin, kun neulaset eivät pysyneet. Kivoja sävyjä näissä kuvissa, ehkä vähän liian pinkkiä kuitenkin minun makuuni. Mutta sopivassa määrin sekin menee. Mukavaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Meillä vietiin kuusi jo uutena vuotena pois. :D Joulu on kiva, mutta kevät tulee kans pian. :D Oon alkanu jostain syystä tykätä kovasti vaaleanpunaisesta sisustuksessa, aivan ihana väri! :)

    VastaaPoista