Mattoralli Vol. 2


Hei ja ihanaa uutta vuotta 2018!

Toivottavasti teillä oli mukava uuden vuoden vaihde? Näittekö ilotulituksia, tai ostitteko jopa itse raketteja? Meillä oli yhteinen ilotulitus Pruukinrannan perheiden kanssa. Eli alueen miltei kaikki perheet laittoivat rahat kasaan ja hankkivat yhteisesti raketit. Ilotulitus järjestettiin jo klo 19, jolloin kaikki lapsetkin ehtivät sen nähdä. Sitä ennen paistettiin makkaraa rannan nuotiolla, ja vaihdettiin kuulumisia naapureiden kesken. Ilotulitus oli varsin hieno, ja sitä saapui katsomaan meidän alueen väen lisäksi moni muukin. Ihana tapahtuma, josta varmasti tehdään alueen perinne!

Tämän vuoden eka postaus kertoo uudesta hankinnasta, tai siis vanhan uudelleensijoituksesta. Juttu jatkaa viime vuoden viimeisen postauksen matto -teemaa, sillä halusin näyttää mattorallin vol. 2 tuloksen :D
Aikaisemmin meidän eteisessä oli tämä puuvillamatto. Se osoittautui kuitenkin hankalaksi käytännössä, sillä puuvilla imi toki kosteuden kengistä, mutta myös kaiken lian! Se oli hankala pitää puhtaana, ja ei oikein kestänyt eteisen kulutustakaan.

Sen jälkeen kotiutin meille Askosta tämän muovimaton. Se on palvellut erinomaisesti kesän ja hiekat sekä syksyn ja kurat. Mutta, lumisilla kengillä tepastelu taas aiheutti sen vaivan, että lumi suli isoiksi lätäköiksi maton pinnalle, ja jäi siihen aina hyväksi toviksi killumaan! So not good.
Sitten kokeilin tähän eräs päivä meidän sileää keinokuitumattoamme, joka on ollut saunatuvalla, ns. väliaikaismattona. Ja sehän sopi hyvinkin! Materiaali on helppohoitoinen, kulutusta kestävä, helppo imuroida, sekä kevyt puristella. Pohjassa on liukueste koko alalta, joten se pysyy hyvin paikoillaan tuossa meidän laattalattiassa. Värikin on kiva, ja mustan maton jälkeen jopa valaiseva!

Saunatuvalle meni nyt siis musta muovimatto, mutta sinne tulisi etsiä joku pysyvämpi ratkaisu. Hmmm...mattoja siis lisää tänäkin vuonna! :)

Mukavaa viikkoa kaikill!
p.s. Täältä näet mattorallin vol. 1 tuloksen :)


//New carpet in our hall, originally from the sauna building. Looking good, and what is more important, it's perfect for its use. Durable, easy to clean, and light to handle. Great! :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti