Pella Hedebyn ihana koti ja blogin päätös


Hei!
Miten viikonloppunne on sujunut?

Minun täytyisi alkaa pakata huomista työreissua varten, mutta ajauduin selaamaan läpi kattavaa sisustusblogilistaani, ja päädyin pitkästä aikaa ihanan ja hurjan taitavan Pella Hedebyn STIL  Inspiration -blogiin. Ja kauhistukseni ensimmäiset sanat jotka uusimmasta postauksesta luin, olivat: It's time to say goodbye and make the last post on this blog.

Hedeby on kirjoittanut ja julkaissut niin inspiroivia postauksia ja kuvia myös omasta kodistaan jatkuvasti tähän blogiin. Hänen vaalea, kaunis kotinsa, saa ryhtiä mustan värin käytöstä ja pehmeyttä puun väreistä. Hän on oiva eri tekstuurien käyttäjä, ja hänen kotinsa kodikkuus kumpuaa eri tekstiileistä, materiaaleista, ja luonnollisuudesta. Hänen kaunis kotinsa on usein esitelty ELLE -lehdessä, sekä muissakin suurimmissa sisustusalan lehdissä. Tämä ruotsalainen huippustailisti on tehnyt yhteistyötä mm. IKEA:n kanssa, ja tuloksia voi käydä edelleen ihastelemassa IKEA Livet Hemma -sivustolla.kuvat STIL Inspiration

Onneksi kauhuni blogin lopettamisesta laantui välittömästi, kun Hedeby kirjoitti muutama rivi alempana, että hän siirtyy nyt Lotta Agaton Interiors :iin! Heistä tulee todellinen tehokaksikko, varmasti todellisia suunnannäyttäjiä skandinaavisessa sisustuksessa. Häntä voi edelleen seurata instagramissa, ja ehkä pian myös uudessa blogissa?

//Pelle Hedeby's beautiful, cosy, and so inspirational home <3


0 kommenttia:

Lähetä kommentti