Uusi perheenjäsen


Hei!
Joko taas on perjantai?! Huh, tämä viikko meni todella vauhdilla, lomasta "toipumiseen" ja sairasteluun. Tulimme kaikki nenä vuotavina takaisin Espanjan reissulta Suomeen, ja itselleni jäi kova köhä ja äänenkäheys koko viikoksi! Vieläkin kurkku kipeänä ja ääni menetettynä. Toivotaan, että lepo viikonloppuna tepsii ja pääsen taas takaisin terään. 


Mut hei, meillä on uusi perheenjäsen! Pupukeinu! Paraatipaikalla olohuoneessa :) Meillä hoetaan "kiikkaa, kiikkaa" nykyään ensimmäisenä kun herätään tai tullaan kotiin hoidosta. Meidän mini rakastaa keinumista todella paljon, ja tämä keinu on hänelle kovin rakas. Mini sai tämän joululahjaksi, ja on ollut kovassa käytössä siitä saakka. 


Keinu on tukeva, laadukkaan tuntuinen, sopivan mallinen ja helppo pitää puhtaana. Vaikka mini vetää tällä jo hurjaa vauhtia, ei tarvitse pelätä että se kippaisi ylitse. Erityiset plussat kivasta ulkonäöstä, eli neutraaleista väreistä.! Harmaa on sopivan värinen, vaikka se kuvassa näyttää hieman sinertävältä. Valkoiset pallot tuovat kivan, söpön lisän kokonaisuuteen.Joulupukki taisi tietää erittäin hyvin lelun tulevan kodin sisustustyylin ;D

Huomasin juuri, että Jollyroom myy tätä nyt todella edulliseen hintaan. Tämä ei ole maksettu mainos, pidämme vain keinusta todella paljon ja halusin teille tästä vinkata :)

Mukavaa viikonloppua ihanat!

//Our newest member of the family, the bunny! 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti