H&M Home - Syksy 2018


Hei! Toivottavasti viikonloppunne sujui mainiosti! Meillä alkaa olla jännittävät päivät käsillä, kun keskiviikkona alkaa jälleen arki, työt ja hoito kutsuu meitä helteiden värittämiä ja pyörryttämiä. Arkeen paluu tarkoittaa meillä järjestystä kotiin, ruokailuun ja ulkoiluun. On toisaalta mukava jo alkaa fiilistelemään syksyä, ja huomaan että Lapuan Kankureiden myyntipäivilläkin katselin jo huomattavan paljon tunnempia sävyjä, paksumpia materiaaleja sekä erityisesti kaikkea ruskean, beigen ja hiekan sävyistä. Huomasithan Instragram -storyni sieltä ja löytöni? Myyntipäivät on the place to be - kerran vuodessa. Ihanan laadukkaita tuotteita, ja niin edullisesti! Lapuan Kankurit on parasta, ja tehtaanmyymälä löytyy onneksi naapurikunnasta. I'm so lucky!

Ajatuksissa on siis ollut jo pidempään hieman pehmentää meidän melko mustavalkoista sisustusta juurikin näillä väreillä, sekä tuoda vielä enemmän luonnonmateriaaleja osaksi sisustusta. Muutama juttu on mielessä, ja kunhan arjen pyörityksestä saadaan taas ote, on aika hieman päivittää olohuoneen sisustusta. Myös keittiöön haluaisin muutaman uuden hankinnan, ja nämä uudet H&M Homen kuvat saivat minusta tästä ajattelemastani värimaailmasta varmaksi!
kaikki kuvat H&M Home

 Kauniita ja pehmeän sävyisiä arjessa käytettäviä tavaroita. Tällainen tyylisuunta miellyttää kovasti, ja en malta että pääsen hypistelemään sekä näitä kuvissa näkyviä tuotteita myymälään.

Mukavaa viikkoa kaikille vielä lomaileville, sekä jo töihin palanneille :)

//New pictures from H&M Home Kitchen catalog confirmed my thoughts on adding neutral, brown and beige colors into our kitchen and living room. Cant wait to see these on store!