Klassikko Marimekolta


Kuten kerroin, olen tehnyt muutamia sisustushankintoja kevään mittaan. Työkiireiden vuoksi blogi on päivittynyt verkkaisesti, ja en ole kaikkia hankintoja ehtinyt teille vielä esitellä. Pyhä tarkoitukseni oli aktivoitua loman aikana, mutta mutta...Ensinnäkin tämä helle on toki ihanaa, mutta näin 7. kuulla raskaana olen ollut totaalisen läkähtynyt ja väsynyt kuumuudesta. Ruoanlaittoa suuremmat fyysiset ponnistelut ja Hesarin lukemista suuremmat ajatteluun liittyvät ponnistelut ovat kaikki poissuljettuja. Ovat olleet jo kolme viikkoa. 

Tänään sain kuitenkin pelastuksen, nimittäin ilmalämpöpumpun. Ja viis veisatkoon siitä lämpöominaisuudesta, mutta tuo viilentävä vaikutus on taivaallinen! Istuin vekottimen asennuksen jälkeen tunnin sen välittömässä vaikutusläheisyydessä, kun taapero nukkui vielä päikkäreitä. Olen siitä niin onnellinen, että voisin vaikka itkeä! Sen jälkeen kun sekä ulkona että sisällä on huidellut lämmöt +30 tienoilla, on autuaallista saada huojentavaa raikkautta kotiin. 

Viilennyksestä freesaantuneena, avasin blogini taas pitkästä aikaa. Edellisessä postauksessa kerroin meidän uusista sohvapöydistä. Nyt seuraavana esittelyssä klassikkokuosinen tyynynpäällinen Marimekolta, jonka kotiutin meille alkukeväästä:
Lahjakorttini Marimekolle oli menossa umpeen, ja pyörittelin muutamia vaihtoehtoja Marimekon verkkokaupassa johon sen käyttäisin. Vaikka olen tällä hetkellä viehättynyt erityisen paljon maanläheisistä sävyistä, iskin silmäni kuitenkin tähän Marimekon Tiiliskivi -tyynynpäälliseen.Kuosin graafisuus ja mustavalkoisuus on ihastuttavan ajaton, ja tyylikäs. Tyynynpäällistä saa myös puuvillana, mutta itse halusin tämän pehmeän ja laadukkaan pellavaisen.

Tällä hetkellä tyyny on löytänyt paikkansa olohuoneesta, mutta kuosinsa puolesta se sopii meillä jokaiseen huoneeseen. Tästä saimme varmasti pitkäikäisen ja kodissamme aina näkyvillä olevan koristetyynyn!

Aurinkoista viikkoa!

//Bought this stylish Tiiliskivi - pillow cover from Marimekko, which I found totally classic piece of design.