Modernit sohvapöydät
Oioi, kuinka meitä lomalaisia nyt hellitään auringolla ja lämmöllä! Elämä on siirtynyt ulos täysin, ja nautimme parhaillaan erityisesti oman biitsin läheisyydestä. Kesästä kertovat hiekkaiset lattiat, auringossa kuivuvat uikkarit, sekä vesimelonin kulutusmäärä :)

Pikaiset kuulumiset kuitenkin halusin tulla vaihtamaan, ja kertomaan meidän uusista sohvapöydistä, joista pidän kovasti. En halunnut meille vain yhtä isoa pöytää, vaan tiesin heti haluavani niitä kaksi. Sen vuoksi, että niitä olisi helppo siirrellä, sekä että kokonaisuus tuntuisi kevyemmältä jykevän takkakokonaisuuden rinnalla. 

Pöydät voi laittaa kasaan, ja yläosan voi irrottaa vain nostamalla ja käyttää tarjottimen tapaan. Matsi-iltoina ne voivat löytää paikkansa saunatuvalta, jonne ne on kevyt ja helppo kuljettaa. Modernit, selkeät, kevyet ja meidän sisustukseen sopivat sohvapäydät olivat edullinen löytö -40% alennuksella. Bueno! Sohvapöydät ovat Ellokselta. Tällä hetkellä pöytä näyttää olevan -20%, mutta Ellokselle saa säännöllisesti parempiakin alekoodeja. 

Ihanan helteistä viikon jatkoa!

//Found these modern, black coffee tables from Ellos with a nice price. Love them!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti