HM Home Joulu 2018

talo markki - hm home joulu 2018

talo markki - hm home joulu 2018

talo markki - hm joulu 2018

talo markki - hm home joulu 2018

Halloween on yksi vuoden lempijuhlistani, mutta tänä vuonna näin loppuraskaudessa, ei vain ollut voimia eikä inspiraatiota kaivertaa edes kurpitsalyhtyä etuoven viereen. Harmittaa kovasti, mutta toisaalta annoin sen täysin itselleni anteeksi, koska päätin panostaa ensi vuonna juhlintaan taas täysillä, myös juhlien muodossa!

Katse osaltani kääntyi tänä vuonna siis jo varsin ajoissa kohti joulua. Ajatus siitä, että meillä on tänä jouluna pieni vauva, sai minut hymyilemään kovasti jo raskauden vahvistuttua, ja olen tätä mielikuvaa useasti pyöritellyt mielessäni näinä raskauskuukausina. 

Haluan mahdollisimman rauhallisen, kodikkaan ja tunnelmallisen joulun meille tänä vuonna. Haluan panostaa luonnonmateriaalien käyttöön, vähäiseen väriskaalaan. Kuusi saa olla tänä vuonna hyvin pelkistetty, vain valot ja äitini tekemät pitsiset ja tärkätyt koristeet. Sohvalle heitän ruskean sävyisiä tyynyjä sekä taljoja. Jo kaksi vuotta sitten ostamani vihreä tyynynpäällinen HM Home -mallistosta saa myös mennä sekaan.

Kun näin nämä HM Home joulun 2018 sisustuskuvat, olin luonnollisesti ihan myyty. Juurikin sellaista tunnelmaa ja väriskaalaa, jota olin jo ajatellut tänä vuonna omassa kodissamme käytettävän! Vielä kun saan jostain tuollaisen suuren, löyhästi solmitun havukranssin takkaa koristamaan, niin kodikas joulu on taattu!

Millainen jouluinen sisustus sinun kodissasi on tänä vuonna? Runsas vai minimalistinen, värikäs vai maanläheinen? 

//Gorgeous pictures of HM Home Christmas 2018 collection. Just the colors, the atmosphere and and cosyness that I'm seeking this year also. Perfect!