Leijonanpää lastenhuoneessa


Pesänrakennustarmoni iski tällä kerralla varsin käytännöllisiin seikkoihin. Olen leiponut pakastimen täyteen ruokia (että selviämme mahdollisimman helposti ensimmäiset kaksi viikkoa) ja leivonnaisia (että vauvaa katsomaan saapuvat vieraat saisivat jotain herkkuja kahvin kera). Olen siivonnut, laittanut koristevaloja, hoitanut loppuun keskeneräisiä sisustusjuttuja, järjestellyt kaappeja sekä pessyt ikkunoita.

Olen myös kiinnittänyt erityistä huomiota esikoiseen, ja halusin ilahduttaa häntä muutamalla uudella jutulla lastenhuoneessa. 

Tämän leijonanpään löysin Minimanista hintaan 8€! Alkuperäinen hinta taisi olla 12€, josta oli vielä alennusta. Huikean hyvä hinta, ja niin suloinen kertakaikkiaan. 

En käy usein Minimanissa, mutta joskus aina sieltä löytyy todellisia aarteita! Ehkä muistat myös alakerran vierasvessan mustavalkoisen matonkin, jonka löysin 12 eurolla myös Minimanista? Se on siellä edelleen, hyvin pitänyt kuosinsa ja värinsä.

Onko sinun lähelläsi Minimani? Oletko tehnyt löytöjä sieltä?

p.s. Tänään on laskettu päivä. Vielä ei mitään merkkejä alkavasta synnytyksestä. Toki esikoinen tuli kertaheitolla, ja synnytystä ennen en edes tiennyt mitä supistukset tarkoittivat. Toivotaan, että niin toisenkin kohdalla, ja pääsen tällä viikolla synnärille :)

//Found this supercuts lion head from Minimani for affordable price, only 8e.